Thursday, July 28, 2011

Things I don't like- blackstar mascara by Terry

Η ιδιαίτερα fancy κι αρκετά ακριβή αυτή μάσκαρα συνοδεύεται από μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή περιγραφή. Οι keratine-like μικρο-ίνες της δίνουν έξτρα μήκος και σούπερ όγκο, φουσκώνουν την κάθε μία βλεφαρίδα ξεχωριστά. Του δίνουν και καταλαβαίνει λες και φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες. Παρόλο λοιπόν που έχω καταλήξει στην υπέρτατη για μένα μάσκαρα και δε θα την άλλαζα με τίποτα, αραιά και που δοκιμάζω κάποια άλλη, έτσι να έχουμε να λέμε. Η 70% έκπτωση στα Sephora στο συγκεκριμένο προϊόν καθώς και η περιέργεια μου να δοκιμάσω κάτι από την εταιρία με οδήγησε σε αυτό το φρικτό αποτέλεσμα.

 
Το βουρτσάκι είναι ζουληγμένο, η μάσκαρα τελείως ξερή και όχι απλά δε μακραίνει ή οτιδήποτε άλλο τις βλεφαρίδες σου αλλά κατά βάση δε φαίνεται καθόλου και είναι λες και δεν φοράς καθόλου μάσκαρα, ενώ αν αποπειραθείς να περάσεις μια έξτρα στρώση οι βλεφαρίδες κολλάνε και γενικά μια αηδία. Το μόνο θετικό που μπορώ μετά από πολύ σκέψη να βρω είναι ότι είναι αρκετά ελαφρύ το βουρτσάκι επιτρέποντας λεπτούς χειρισμούς κάτι που σε μια καλή μάσκαρα θα πρόσθετε έξτρα bonus.
Δε τη συστήνω πουθενά. Απλά μην την αγοράσετε!


Και με την ευκαιρία ορίστε και μια pic από το καλοκαιρινό μανό των  Sephora (no 50 Summer in Bangkok).Πολύ καλοκαιρινό χρώμα indeed, θαλασσί με τόνους πράσινου, βγαίνει ένα πολύ όμορφο πετρόλ αποτέλεσμα. I really like it!

5 comments:

  1. βρε μήπως ήταν χαλασμένη; την είχε ανοίξει καμία πριν και ξεράθηκε; το μανό σούπερ!

    ReplyDelete
  2. καλέ όχι την πήρα σε σφραγισμένο κουτάκι. Προσέχω πολύ σε αυτά τα 70% off μόνο αν είναι κάτι σίγουρα κλειστό το αγοράζω.
    Εκ των υστέρων κοιτάζοντας ξένα reviews στο internet λένε τα χειρότερα όσες την έχουν δοκιμάσει.

    ReplyDelete
  3. το θέμα μάσκαρα νομίζω "πονάει" αρκετές από εμάς!!!άπειρες αγορές και δοκιμές μέχρι να βρούμε τη μία και μοναδική...κάτι σαν τον ιδανικό άντρα! :Ρ ευτυχώς τη συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ και φυσικά, μετά από αυτό, ούτε πρόκειται!

    ReplyDelete
  4. Δεν ξέρω για τη Χαρά, αλλά εγώ κ η Smug έχουμε βρει τον ιδανικό άντρα :Ρ στο πρόσωπο της Helena Rubinstein :P

    Λ.

    ReplyDelete
  5. @Λ. Και δεν την αλλάζουμε με τίποτα :D

    ReplyDelete