Thursday, July 21, 2011

Dangerous Urban Decay

Τα Urban Decay είναι από εκείνες τις εταιρίες απωθημένο για τις οποίες διαβάζεις κι ακούς τόσο ωραία πράγματα αλλά δε μπορείς να τα βρεις πουθενά συγκεντρωμένα στην Ελλάδα παρά μόνο ίσως δυο-τρία σκόρπια προϊόντα που απορείς πως βρέθηκαν στα Sephora.
Με την ευκαιρία του ταξιδιού μου στη Ρώμη επισκέφθηκα τα Sephora της Ιταλικής πρωτεύουσας όπου με μια σχετικά γρήγορη ματιά (είχαμε και τουρισμό να κάνουμε δε πήγαμε για shopping marathon- lol) δε διαπίστωσα ιδιαίτερες διαφορές στα προϊόντα και το στήσιμο συγκριτικά με την Ελλάδα.
Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία των Urban Decay σε ένα αρκετά μεγάλο και οργανωμένο stand.
Ποικιλία υφών, χρωμάτων, funky σχέδια και συσκευασίες. Δοκίμασα διάφορα και ήθελα να δοκιμάσω ακόμη περισσότερα και τελικά κατέληξα σε μια από τις τελευταίες κασετίνες της εταιρίες, την παλέτα Dangerous που ήταν πιο κοντά στα γούστα μου με τα σκούρα και έντονα της χρώματα.




Η κασετίνα περιέχει 6 σκιές, ένα από τα ξακουστά 24/7 μολύβια ματιών της εταιρίας και μια μίνι συσκευασία του πασίγνωστου eyeshadow primer potion Greed. Το τελευταίο αποτελεί κι έναν από τους λόγους που επέλεξα την παλέτα καθώς ήθελα από καιρό να το δοκιμάσω. Θα ασχοληθώ μ' αυτό σε άλλο post καθώς μπορώ να σας υποσχεθώ πως ετοιμάζω eyeshadow primer crash test σύντομα!

Έμεινα πολλή ικανοποιημένη από την ποιότητα των σκιών, έχουν καλή πυκνότητα, δίνουν μεγάλη ένταση χρώματος και ικανοποιητική διάρκεια. Το μολύβι είναι πραγματικά αδιάβροχο όπως ισχυρίζονται, μαλακό σε σκούρο μελιτζανί χρώμα αλλά με μια πρώτη χρήση δε μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα με εφαρμογή του συγκριτικά με μολύβια άλλων εταιριών. Είμαι και δύσκολη στα μολύβια ματιών βέβαια γι αυτό και συνήθως χρησιμοποιώ σκούρες σκιές στη θέση τους, οπότε ίσως άλλες τα βρουν πιο βολικά και εύχρηστα. Κλείνω με μια φωτογραφία των αποχρώσεων σε χρήση (ελπίζω να βελτιωθώ φωτογραφικά με την εξάσκηση χαχα!)



2 comments:

  1. Αν και σπάνια βάζω έντονες/χρωματιστές σκιές... την θέλω! Έστω για να την βλέπω μόνο, είναι τέλεια!

    ReplyDelete
  2. κι εγώ έχω καταργήσει πλέον τα μολύβια ματιών, αλλά ένα αδιάβροχο τώρα με τη ζέστη θα με έψηνε....

    ReplyDelete