Sunday, September 25, 2011

Things I love- Κασσάνδρα body scrub by Fresh Line

Τα body scrubs αποτελούν από τις αγαπημένες μου κατηγορίες προϊόντων και προσπαθώ να τα χρησιμοποιώ τακτικά (τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα) ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα καθυστερήσω λιγάκι παραπάνω στο μπάνιο. Με διαφορά από τα πολλά προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει επιλέγω σταθερά το απολεπιστικό σώματος με ζάχαρη Κασσάνδρα της εταιρίας Fresh Line, παραμένω βέβαια πάντα ανοιχτή σε νέα προϊόντα για δοκιμές.



Ανήκει στη σειρά προϊόντων Royal Beauty της εταιρίας και πραγματικά του αξίζει ο χαρακτηρισμός βασιλικό. Πλούσιο, με πανέμορφη μυρωδιά που θα λατρέψουν όσες αγαπούν τις γλυκές μυρωδιές. Οι κόκκοι ζάχαρης προκαλούν θαυμάσια απολέπιση και τα υπόλοιπα συστατικά αναζωογονούν και ενυδατώνουν το δέρμα. Τα glitter στην σύνθεση του αφήνουν την επιδερμίδα αστραφτερή και ενισχύουν αυτήν την υπέροχη αίσθηση πολυτέλειας. 
Μου αρέσουν τα πάντα στο απολεπιστικό αυτό. Η υπέροχη συσκευασία που θυμίζει βάζο μαρμελάδας, η μεγάλη ποσότητα (500ml) που δικαιολογεί και την κάπως τσιμπημένη τιμή ίσως τιμή (αν θυμάμαι καλά γύρω στα 40 ευρώ), η ανάδευση πριν από κάθε χρήση ώστε να ανακατευτούν οι κόκκοι ζάχαρης και το glitter με τα πιο ρευστά συστατικά, το πανέμορφο χρώμα του μελιού. 
Κάθε φορά που ανοίγω το βάζο μου έρχεται απλά να το φάω κι όπως έχω δηλώσει αν υπάρχει παράδεισος θα έχει λίμνες γεμάτες από αυτό το απολεπιστικό!!!

Πρόκειται για μια εξαιρετική αγορά και από τα προϊόντα στα οποία επανέρχομαι ξανά και ξανά. Η σειρά Κασσάνδρα περιλαμβάνει επίσης αφρόλουτρο, γαλάκτωμα, κρέμα, άρωμα, σπρέι καθώς και μπάλα αρωματοθεραπείας. 
Εσείς ποιο scrub σώματος χρησιμοποιείται; Έχετε δοκιμάσει προϊόντα από την σειρά Royal Beauty ή από την εταιρία Fresh Line γενικότερα;

10 comments:

  1. Την ξέρω την εταιρία αλλά δεν έτυχε να πάρω κάτι απ'αυτήν!! Πάντως το scrub φαίνεται ωραίο!
    Εγώ χρησιμοποιούσα ένα της L'oreal (μου το είχε δώσει η κολλητή μου γιατί δεν τις άρεσε πια) αλλά τώρα ψάχνω κάποιο καλό να πάρω.. Θα το έχω στα υπόψιν λοιπόν!

    ReplyDelete
  2. γενικά τα είδη της εταιρίας πρέπει να είναι λίγο ακριβά, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.Δεν μένει λοιπόν να τα δοκιμάσουμε!!

    ReplyDelete
  3. Θα το δοκιμάσω σίγουρα!!! Το scrub είναι πάντα απαραίτητο!!!

    ReplyDelete
  4. Δεν εχω δοκιμασει ποτε κατι απο την συγκεκριμενη εταιρεια.Απλα δεν ετυχε....Σιγουρα καποια στιγμη θα την επισκεφτω.Α!!ξεχασα να σου πω οτι το blog σου ειναι πολυ ομορφο και πολυ ρομαντικο!!!!

    ReplyDelete
  5. @Νatasa σ' ευχαριστώ πολύ :-)

    ReplyDelete
  6. To καλύτερο scrub που είχα δοκιμάσει ποτέ ήταν το Sephora Brown που δυστυχώς δεν κυκλοφορεί πια, έχει αλλάξει η υφή κ το άρωμά του :(

    Ηταν τόσο τέλειο που μια μικρή ποσότητα που έχω από το 2006 (!!!) δεν την καταναλώνω γιατί δε θα μπορώ να το μυρίζω. Το έχω εκεί στο μπάνιο κ κάθεται. Μυρίζει παραδεισένια! Πήγα πάλι στα Sephora για να δω αν είχαν κάτι έστω παρόμοιο, τους βάζω να ανοίξουν συσκευασία γιατί φυσικά δεν είχαν tester, κ μύριζε χάλια.

    Ενα αξιοπρεπές από άποψη υφής κ αρώματος που βρηκα παμφτηνο στο super market ήταν ένα originals κάτι τετοιο που το έχουν στα Carrefour. Ωραιο άρωμα βούτυρο karite κ νομίζω είχε κάτω από 4-5 ευρώ

    Λ.

    ReplyDelete
  7. @Λ. H σειρά Brown των Sephora ήταν απίθανη όχι μόνο το scrub αλλά και το body lotion και το λαδάκι, όλα. Πολύ κρίμα που την σταμάτησαν

    ReplyDelete
  8. υπέροχο ποστ και πρόταση!
    Πέρασα να δω και εγώ το δικό σου χώρο!
    Ευχαριστω για την υποστήριξη!

    ReplyDelete
  9. ειναι παρα πολυ ωραιο εχω δοκιμασει δειγμα αλλα επειδη ειναι ακριβο ολο το αναβαλω...
    κατ εμε το καλυτερο απολεπιστικο ειναι η καστανη ζαχαρη με αμυγδαλελαιο κ λαδι βανιλια για λιγο αρωμα..
    τελειο το ιστολογιο σας!!τωρα διαβαζω διαφορες αναρτησεις σας πολυ καλη δουλεια!!


    caramellitsa

    caramellitsa

    ReplyDelete
  10. @caramellitsa είναι ακριβό πράγματι κι εγώ το σκέφτομαι κάθε φορά που πάω να το αγοράσω μετά όμως σκέφτομαι πως είναι ατελείωτο στ' αλήθεια. Τα homemade scrubs θέλω πολύ να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή, μ' αρέσουν τέτοιοι πειραματισμοί και μπορούν να έχουν φοβερά αποτελέσματα.

    Σας ευχαριστούμε κορίτσια για τα καλά σας λόγια :-)

    ReplyDelete