Wednesday, September 14, 2011

Bookdepository.co.uk and 500 Cupcakes and muffins

Το bookdepository.co.uk είναι ένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο όπου βρίσκεις αγγλόφωνα βιβλία για ότι θελήσεις. Έχει δωρεάν αποστολή παντού ανεξαρτήτως ποσού και στο λέει τόσες φορές σε κάθε σελίδα που αποκλείεται να μη το προσέξεις. Και από ότι έχω καταλάβει το εξαγόρασε ή απέκτησε ένα μερίδιο το amazon. 



Θα μου πεις γιατί να παραγγείλω από το bookdepository και όχι από το amazon που έχω και λογαριασμό; Γιατί μπορεί να το βρεις σε λίγο καλύτερη τιμή (σύγκρινε τις τιμές κάποιο από τα 2 θα είναι πιο φτηνό, διάλεξε και πάρε). Γιατί δεν πρέπει να πάρεις προϊόντα 25 λιρών για να έχεις δωρεάν αποστολή ή γιατί δεν έχεις την ευχέρεια να δώσεις 25 λίρες τώρα. 

Τα βιβλία έρχονται μεμονωμένα ακόμα και να παραγγείλεις 2 βιβλία που σημαίνει ότι μάλλον θα πας πολλές φορές στο ταχυδρομείο ή θα περιμένεις να μαζέψεις όλα τα χαρτάκια και να πας μια φορά. Έρχονται μέσα σε 10 μέρες και η μόνη φορά που μου άργησε παραγγελία ήταν τότε με το ηφαίστειο που-το-όνομα-του-είναι-τόσο-μακρύ-που-δε-το-θυμάμαι στην Ισλανδία και δεν πετούσε τίποτα.



Τα 500 cupcakes and muffins είναι ένα υπέροχο βιβλίο με συνταγές για muffins και cupcakes που θα το αγαπήσετε και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιπτώσεις όπως μια βραδιά ταινίας, έναν καφέ που προέκυψε την τελευταία στιγμή. 

Μαθαίνεις τη διαφορά muffin και cupcake (εγώ δεν την ήξερα και μεταξύ μας σιγά τη διαφορά, εγώ cupcakes τα λέω). Στην αρχή έχεις οδηγίες για την προετοιμασία που πρέπει να κάνεις, το εξοπλισμό που θα χρειαστείς και για τη διακόσμηση. Έχει τις συνταγές σε κατηγορίες όπως κλασσικά, σοκολατένια, cupcakes για γιορτές, για παιδιά, με χαμηλά λιπαρά και για συγκεκριμένες δίαιτες όπως διαβητικούς. Σε κάθε κατηγορία έχει κάποιες βασικές συνταγές και στο τέλος έχει παραλλαγές που μπορείς να κάνεις σε κάθε συνταγή που παρουσίασε πιο πριν. οι παραλλαγές αναφέρουν και την ποσότητα των υλικών που πρέπει να χρησιμοποιήσεις καθώς αλλάζουν ανάλογα τα υλικά. 

Αγαπημένες συνταγές τα oreo cupcakes, τα apple cinnamon και τα chocolate cupcakes. 


Smugnificent: πρόκειται για υπέροχη σειρά βιβλίων. Εγώ πήρα το δικό μου από το Amazon βέβαια μαζί με άλλα πράγματα και βόλεψε στo free delivery. Μαζί με αυτό πήρα και το  500 pies & tarts, το αντίστοιχο για συνταγές με αλμυρές αλλά κατά βάση γλυκές τάρτες και πίτες.  Μένει να μου ρθει το μεράκι και ο χρόνος βέβαια. Αυτήν την strawberry daiquiri pie, πίνοντας coctails και βλέποντας Pushing Daisies την φαντασιώνομαι καιρό.

<ahref="http://www.bloglovin.com/blog/2842275/our-walking-closets-secrets?claim=ptx82r5aaar">Follow my blog with Bloglovin</a>

4 comments:

  1. καλημερα καλως σε βρηκα σε περιμενω στο σπιτακι μου ελπιζω να περασεις να ακουσω την αποψη σου φιλιααααααααα

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα! Πάω να εξερευνήσω το bookdepository γιατι αυτό το βιβλίο φαίνεται λαχταριστό κοιτώντας μόνο και μόνο το εξώφυλλο!

    greetings from http://rooflab.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Καλημέρα!! Φαίνεται τέλειο μόνο και μόνο από το εξώφυλλο!! Θα το κοιτάξω σίγουρα!! muffin ή cupcake με καφέ είναι απόλαυση!!

    ReplyDelete
  4. λατρεύω τα muffin (εγώ έκανα και κάνω το αντίθετο από σένα τα όλα τα λέω Muffin αντί για cupcake). :)
    Ψάχνω καλές συνταγές και ακόμα δεν έχω βρει κάποια πολύ καλή :(
    Από σήμερα παρακολουθώ το όμορφο blog σου εάν θελήσεις μπορείς να με ακολουθήσεις
    julia-mylifeandthoughts.com!!!!

    ReplyDelete