Monday, September 5, 2011

Artdeco shadows

Όταν για τα γενέθλια μου μου έκανε η φίλη μου Κ. δώρο ένα νεσεσέρ σκέφτηκα: Ok, εύχρηστο δώρο αλλά έχω σίγουρα καμιά 10αριά, τι να το κάνω άλλο ένα; Έτσι επισκέφτηκα το γνωστό μας καλλυντικάδικο από όπου το είχε αγοράσει και προσπαθώντας να βρω τι θέλω να πάρω. Και τότε μου ήρθε. Η παλέτα της artdeco που την είχα δει σε περιοδικά και λάτρεψα τα χρώματά της.




Κατευθύνθηκα στο stand της εταιρίας και ευτυχώς υπήρχε στο stock και η ευγενική πωλήτρια μου είπε πως μπορώ να το χρησιμοποιώ είτε για να έχω ένα ρουζ είτε για τρεις σκιές. Και φυσικά έχει χώρο για ένα πινελάκι του ρουζ ή δύο για σκιές.

Μετά από ώριμη σκέψη (3 δευτ. βρε! τι νομίζεις;) κοίταξα τις σκιές μήπως πέσει το μάτι μου σε κάποια που θα μου αρέσει πάρα πολύ. Πολύ σωστά μάντεψες! Εκεί σε μια άλλο ράφι μακριά από τις υπόλοιπες βρίσκονταν 6 υπέροχες σκιές που με κόπο διάλεξα τις παρακάτω τρεις.




Από τα αριστερά προς τα δεξιά είναι τα νούμερα 263, 25 και 57. Ενώ πίστευα ότι δε δίνει ονόματα στα προϊόντα της με μια ματιά στο site της εταιρίας είδα ότι έχουν ονόματα όπως και άλλες εταιρίες π.χ. mac, που μου αρέσει καθώς το βρίσκω σα παιχνίδι. Τα δικά μου είναι με την ίδια σειρά τα Venetian blue, Warm beach και Tropical green.

Τις σκιές τις artdeco τις χρησιμοποιώ χρόνια κυρίως γιατί είναι πρακτικές και έχουν μικρή συσκευασία που τις μεταφέρω εύκολα στα ταξίδια καθώς δεν πιάνουν χώρο. Κάθε συσκευασία έχει μαγνήτη και επομένως στη παλέτα "κολλάνε" καθώς περιέχει μαγνήτη και αυτή, αλλά "κολλάνε" και μεταξύ τους. Η εφαρμογή τους δεν είναι η καλύτερη, πολλές φορές χρειάζεται περισσότερη ποσότητα για να "φανεί" στο μάτι το οποίο δε με ενοχλεί. Η κάθε σκιά είναι στα 0,8g και κοστίζει περίπου 5 ευρώ. Η παλέτα κόστιζε περίπου 8-9 ευρώ.




Φεύγοντας η πωλήτρια με πλησίασε και μου έδωσε δώρο ένα lipstick της Erre Due σε μπεζ-ροζ-καφέ απόχρωση (Νο 25). Δεν είχα ξαναδοκιμάσει τα lipstick της, αλλά έχει ωραία υφή. Για διάρκεια δε ξέρω γιατί δε το φόρεσα ακόμα.

ΥΓ. Που θα πάει θα βελτιωθώ στις φωτογραφίες. :)


4 comments:

  1. thumbs up για τις σκιές art deco. τσίμπησες και το δωράκι σου! άσε οι φωτογραφίες, είναι κ για μένα πονεμένο κεφάλαιο. δε το χω...

    ReplyDelete
  2. mpa dinoun k dwra twra??egw exei tyxei na shkwsw ton miso pago ths estee k mou dwsan ena fakelaki mias kremas..gia poly jodema milame!

    ReplyDelete
  3. @kot-itsa για τις μεγάλες εταιρίες δε νομίζω ότι δίνουν, αλλά η artdeco δεν είναι τόσο γνωστή και η πωλήτρια συνήθως έχει το stand της artdeco και της erre due. Υποθέτω ότι παρατήρησε πως πήγα κατευθείαν σε αυτή και μου έδωσε το lipstick της erre due ως promotion της εταιρίας.

    ReplyDelete
  4. Όμορφα τα χρώματα της παλέτας αλλά και το κραγιόν πιστεύω θα σε βολέψει πάρα πολύ!! Καλοφόρετα!!!

    ReplyDelete