Wednesday, March 28, 2012

GDE: When my comic geek side met with my make up addict side!


 Ειλικρινά νιώθω πολύ ενθουσιασμένη γι αυτό το συγκεκριμένο post και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που θα σας δείξω κάτι νέο, όχι πολύ διαδεδομένο που ήταν στην κορυφή της wishlist μου από καιρό και κάποιες από σας που με ξέρουν καλύτερα τις έχω ήδη πρήξει χαχα!  Μια από τις αγαπημένες μου bloggers η LadycrowX από το the Crow and the Powderpuff είναι μεγάλη fan του colored bold eyelooks και έχοντας ήδη τόσα υπέροχα looks όπου χρησιμοποιούσε σκιές της εταιρίας Glamour Doll Eyes αποφάσισα πως θα έπρεπε να δοκιμάσω. Και για πρώτη παραγγελία νομίζω πως επέλεξα κάτι απλά υπέροχο (όοοοοχι δε φαίνεται ο ενθουσιασμός μου χαχα).


 I am really excited for this particular post and I really feel great about showing you something new that was on my wishlist for some time and some of you have heard me raving about it constantly. One of my favorite bloggers LadycrowX from the Crow and the Powderpuff is a big fan of colored, bold eyelooks (I just love that) and after having seen her amazing looks using Glamour Doll Eyes products I knew I had to try them.  And for my first order I 've chosen something trully amazing (cannot hide the excitement at all lol).

Press here for English  Καταρχήν δυο λόγια μόνο για την Glamour Doll Eyes: πρόκειται για μια indie Αμερικανική εταιρία που ξεκίνησε να λειτουργεί τον Νοέμβριο του 2008 και αναπτύσσεται από τότε. Ιδιοκτήτρια της εταιρίας η Vanessa "Vee" Barney (στέλνει και τις πολύ όμορφες επαγγελματικές τις κάρτες σε κάθε παραγγελία). Μαζί της ένα μικρό team που κατασκευάζει, σχεδιάζει, πακετάρει, αποστέλλει και κάνει τα πάντα λίγο πολύ. Όπως λένε και στο site "H Glamour Doll είναι μια εταιρία σκιών που προσπαθεί να να σας φέρει σε επαφή με μοναδικά χρώματα της εποχής, κατάλληλα για κάθε ηλικία. Όλα τα υλικά μας προέρχονται από χημικές ενώσεις που βρίσκονται στη γη και τα βασικότερα συστατικά μας είναι  Magnesium Stearate, Zinc Oxide, Kaolin Clay και Methicone Treated Titanium Dioxide. Όλες οι χρωστικές που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένες για χρήση σε σκιές ματιών από τον FDA".
Επιπλέον κανένα προϊόν τους δεν δοκιμάζεται στα ζώα και η πλειοψηφία των προϊόντων περιέχουν vegan συστατικά, ενώ οι λιγοστές που μπορεί να περιέχει κάποιο non-vegan συστατικό (που προέρχεται δηλαδή από παράγωγα ζώων) το δηλώνουν ξεκάθαρα και στο site και στη συσκευασία. 


 Πρόκειται λοιπόν για μια μικρή άγνωστη στη χώρα μας εταιρία. Παραδίδει όμως σε όλο τον κόσμο και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων. Να ξεκαθαρίσω ότι οι σκιές τους είναι ουσιαστικά pigments και πως υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλει κανείς και συσκευασία δείγμα από όποιο/α χρώμα/τα θέλει ώστε να τα δοκιμάσει πριν παραγγείλει το κανονικό μέγεθος. Υπάρχουν δυο διαφορετικά μεγέθη δειγμάτων  σε σακουλάκι (0,5 gr) και σε βαζάκι (1gr). Τα δείγματα αυτά είναι πολύ ικανοποιητικά σε μέγεθος αν αναλογιστεί κανείς πως η κάθε σκιά σε κανονικό μέγεθος περιέχει 2-2,5gr κι έρχεται σε βαζάκι χωρητικότητας 5gr. Επιπλέον αν αποφασίσεις πως σου άρεσε το δείγμα που αγόρασες και θες να αγοράσεις το κανονικό μέγεθος σε επόμενη παραγγελία η εταιρία σου αφαιρεί το κόστος του δείγματος από την τιμή της κανονικής σκιάς! Ενδεικτικά τα κανονικά μεγέθη κοστίζουν 6 δολάρια, τα δείγματα σε βαζάκι 2,5 δολ ενώ σε σακουλίτσα 1,25. Τα μεταφορικά σε παραγγελίες πάνω από 40 δολάρια είναι δωρεάν σε όλο τον κόσμο (και η Vanessa ήταν πολύ ευγενική ώστε να γράψει δώρο σε όλες τις παραγγελίες μου για να μην έχω πρόβλημα με τελωνεία για σιγουριά.)

 Με βάση όλα τα παραπάνω όπως καταλαβαίνετε είχα ήδη ενθουσιαστεί με την εταιρία και προσπαθούσα να διαλέξω (είναι πολύ δύσκολο με τέτοια ποικιλία). Έριξα λοιπόν και μια ματιά στις special συλλογές που βγάζει κατά καιρούς η εταιρία. Η συλλογή Super Shadows βγήκε πριν καμιά 10αριά μήνες νομίζω και είναι μια συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την υπέροχη youtuber Missjbm22 και είναι εμπνευσμένη από Super Heroes! Ε και ναι σε αυτή τη φάση ένιωσα αυτό που περιγράφει ο τίτλος του post!  Μου αρέσουν πολύ τα comics και αν και δεν είμαι συλλέκτης λατρεύω να τα διαβάζω όπως επίσης και να παρακολουθώ κάθε λογής animation ή ταινίες εμπνευσμένες από υπερήρωες! Η έμπνευση αυτής της συλλογής συνδιάζε λοιπόν 2 μεγάλες μου αγάπες που ως τώρα φαινόταν αρκετά άσχετες μεταξύ τους (με λιγοστές εξαιρέσεις όπως η Wonder woman συλλογή των MAC). 


 Ουσιαστικά πρόκειται για 10 σκιές (πάντα σε μορφή pigments) εμπνευσμένες από διαφορετικούς ήρωες η καθεμία. Κάθε σκιά μπορεί να πωληθεί ξεχωριστά αλλά αν παραγγείλεις ως σύνολο τη συλλογή κερδίζεις 20 δολλάρια (40 από 60)! Πραγματικά δεν μπορούσα να αντισταθώ! Να πω πως ακόμη και το καπάκι είναι συλλεκτικό για τη συλλογή και μου αρέσει ο σχεδιασμός απίστευτα!


Ας περάσουμε να δούμε και τις σκιές μία- μία, ξεκινώντας από μια τριπλέτα των γνωστών X-Men


 Η Ancestry είναι μια απαλή λευκή απόχρωση με χρυσή λάμψη. Είναι vegan και ασφαλής για χρήση στα χείλη και είναι εμπνευσμένη από την Storm. Μου αρέσει πολύ ως highlighter για την περιοχή κάτω από τα φρύδια αλλά πιστεύω πως η εφαρμογή της δεν είναι η καλύτερη στη συλλογή, όχι όσο οι υπόλοιπες.


 Η Cajun είναι μια όμορφη ροζ απόχρωση με χρυσή λάμψη και είναι εμπνευσμένη από την υπνωτική γοητεία του Gambit. Μου αρέσει πραγματικά πολύ, έχει πολύ όμορφη εφαρμογή είτε στεγνή είτε υγρή και είναι πολύ Ανοιξιάτικη και ταιριάζει με πολλά looks, έντονα και πιο απαλά. Αυτή δεν είναι vegan αλλά είναι ασφαλής για τα χείλη και θα ήθελα να τη δοκιμάσω κι εκεί.


 Όταν δοκίμασα τη στεγνή εφαρμογή της Recruit μου φάνηκε πραγματικά ωραία απόχρωση. Και μετά δοκίμασα της υγρή της εφαρμογή και απλά τη λάτρεψα. Είναι σίγουρα η αγαπημένη μου απόχρωση της συλλογής, ένα απίστευτο teal χρώμα με ασημένια λάμψη. Είναι εμπνευσμένη από τα αδαμάντινα νύχια του Wolverine και είναι vegan αλλά όχι ασφαλής για τα χείλη (αλλά δε νομίζω να πολυήθελα και τα πετρόλ χείλη οπότε είναι οκ χαχα).


 Περνάμε σε δυο πολύ ιδιαίτερες και φωτεινές αποχρώσεις της συλλογής. 


 Μου αρέσαν τα έντονα φωτεινά χρώματα αλλά ακόμη και γω φοβόμουν λίγο το Light Speed. Είναι ένα πορτοκαλί με χρυσαφί λάμψη. Κατά την υγρή του εφαρμογή (ελαφριά) δίνει μια απίστευτη μεταλλική χρυσαφένια λάμψη. Μου αρέσει πολύ και είναι εύκολα να μαντέψεις πως είναι εμπνευσμένη από τον  Flash. Είναι vegan και ασφαλής για τα χείλη.


 Μου αρέσουν όλες οι αποχρώσεις του πράσινου ακόμη και αυτή η αστραφτερή φωτεινή lime απόχρωση. Η Schizophrenic είναι φυσικά εμπνευσμένη από τον Hulk και εφαρμόζεται πολύ ωραία τόσο στεγνή όσο και υγρή. Επιπλέον έχει μια ελαφριά μωβ λάμψη (εμπνευσμένη από το μωβ σορτς του ήρωα- lol απίστευτο). Είναι vegan αλλά όχι ασφαλές για τα χείλη (για όποια από σας θα ήθελε τα λαχανί χείλη).


 Περνάμε σε δυο υπέροχες κυρίες της παρέας των ηρώων με δυο από τις αποχρώσεις που χρησιμοποιώ περισσότερο.


 Η Mighty Maiden είναι μια απαλή γαλάζια απόχρωση πολύ αστραφτερή με χρυσή αλλά και ασημένια λάμψη. Είναι εμπνευσμένη από τον ουρανό και τα μάτια της  Wonder Woman και μου αρέσει πολύ ως highlighter και για την εσωτερική γωνία του ματιού. Είναι vegan αλλά και ασφαλές για τα χείλη.


 Μπορείτε όλες να μαντέψετε ότι η Feline Fatale θα μπορούσε να είναι εμπνευσμένη μονάχα από την  Cat Woman. Πρόκειται για μια από τις αγαπημένες μου μωβ αποχρώσεις, έντονα φωτεινή αλλά ταυτόχρονα και βαθιά, με εκπληκτική απόδοση χρώματος σε υγρή εφαρμογή. Είναι vegan και ασφαλής για τα χείλη (αυτό φαίνεται super!) και επίσης έχει τέλειο όνομα!


 Και για το τέλος φύλαξα τους 3 πιο γνωστούς σε όλους σας υπερήρωες και φυσικά 3 από τις πιο   τέλειες σκιές τις συλλογής.


 Δεν είμαι καμιά ιδιαίτερη fan του Superman fan (πιθανά το αποδίδω στην άθλια στολή) αλλά η Bird? Plane? είναι όμορφη πραγματικά. Μου αρέσει πολύ το όνομα (το καλύτερο ίσως της συλλογής) αλλά κυρίως το λαμπερό αληθινό της μπλε χρώμα με την χρυσαφένια λάμψη και φυσικά η απόδοση χρώματος. Όταν την δοκίμασα στεγνή απογοητεύτηκα αλλά μετά είδα την υγρή της εφαρμογή.  Πραγματικά την λατρεύω. Είναι vegan και όχι ασφαλής για τα χείλη.


  Όταν αντίκρισα τη σκιά στο βαζάκι δε πίστευα πως θα μου άρεσε ιδιαίτερα το χρώμα. Αλλά μου αρέσει πολύ τόσο σε στεγνή όσο και σε υγρή εφαρμογή (βλέπεται την τεράστια διαφορά). Η Spider-Sense είναι φυσικά εμπνευσμένη από τον Spiderman και πρόκειται για ένα βαθύ κόκκινο με μπλε υποτόνους που όταν εφαρμόζεται υγρό μοιάζει κάπως δαμασκηνί. Είναι ασφαλές για τα χείλη και θέλω στ' αλήθεια να το δοκιμάσω, ενώ είναι και  vegan.


 Για το τέλος, ο αγαπημένος μου υπερήρωας Batman αποτέλεσε την έμπνευση για τη σκιά αυτή με το όνομα Vigilante (κι αυτό μου αρέσει πολύ). Δε μου αρέσει καθόλου η στεγνή της εφαρμογή αλλά όταν εφαρμόζεται υγρή είναι απίστευτη! Από τις αγαπημένες μου στη συλλογή, πρόκειται για ένα όμορφο βαθύ μπλε με μαύρους υπότονους, καταπληκτικό κι για smokey. Είναι η πιο σκούρα σκιά της συλλογής, vegan και όχι ασφαλής για τα χείλη.



 Μια καταπληκτική παρουσίαση της συλλογής μπορείτε να δείτε και εδώ στο video αυτό αν δεν σας έχω ήδη εξοντώσει με το ποστ μου (ναι όταν είμαι ενθουσιασμένη γράφω τεράστια ποστ!). 


 Σε γενικές γραμμές είναι απίστευτα ευχαριστημένη από τη συλλογή αυτή, από όλα την συναλλαγή μου με την εταιρία και ήδη όσο διαβάζετε το post αυτό έχω παραλάβει και την επόμενη παραγγελία μου και σας ετοιμάζω swatches. Με την παραγγελία μου ήρθαν και δυο δειγματάκια σε σακουλίτσα, ένα απίστευτο φουξ το Candy Floss και ένα πολύ βαθύ λαδί-κυπαρισσί το Martini Olive. 


Ορίστε και ένα απλό δείγμα από τη χρήση των super shadows. Αν σας αρέσει και θα θέλατε να δείτε και άλλες τέτοιες photos είτε από τα pigments της GDE είτε γενικά αφήστε μου ένα σχόλιο. Εδώ χρησιμοποιώ 3 πολύ όμορφα χρώματα της συλλογής μαζί με το μολύβι ματιών από τη συλλογή MAC Vera, Undercurrent.



  Σας συστήνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τις σκιές αυτές. Υπάρχουν αποχρώσεις για όλα τα γούστα ακόμη κι αν δηλαδή δεν είστε τόσο φανατικοί τολμηρών επιλογών στα μάτια πιστεύω πως θα βρείτε κάποια πράγματα που θα σας αρέσουν πολύ!
 Είχατε ακούσει ποτέ για την Glamour Doll Eyes; Ανυπομονώ να ακούσω τη γνώμη σας για την εταιρία, τη συλλογή αυτή, τη χρήση pigments γενικά... Εμένα πάντως τα προϊόντα αυτά μου αναζωπύρωσαν την αγάπη μου για τα pigments!


English Version

 First of all few things about Glamour Doll Eyes: it is an indie American company that started November 2008 and have grown a lot since. Owner of this company is Vanessa "Vee" Barney  (she sends her cute cards with every order). There i a really small team behind GDE that manufactures, prepares the orders, mails them, designs the shadows and the package and does everything.  As they say on their site: "Glamour Doll is an eye shadow company that strives to bring you fashionable and unique colors to strut your stuff! Our eye shadows are great for any age! All of our ingredients are made from earth minerals. The main ingredients we use are Magnesium Stearate, Zinc Oxide, Kaolin Clay and Methicone Treated Titanium Dioxide. All of the colors we use in our eyeshadow s are FDA approved for eyeshadow use". In addition not a single product is being used on animals and the majority of their shadows are vegan (and if any of them isn't you can see it clearly on the site and on the package too).


 So it is a small company, mostly unknown in our country, but they deliver internationally and there is a vast variety of shades to chose from. Their shadows are all pigments and someone can purchase a sample of any shade/s he/she 'd like to try out before purchasing the full size. There are two different sample sizes, baggies  (0,5 gr) and jars (1gr). These samples are quite good as a size if someone considers that the full size contains   2-2,5gr and comes in a 5gr- jar. In addition if someone decides that he/she liked the sample and wants to purchase the full size in a following order, the company takes out the cost of the sample from the price of the full jar! Full sizes cost 6 dollars, while samples cost 2,5 dol (jar) and 1,25 dol (bag).  Delivery is free for orders over 40 dollars internationally (and Vanessa was really kind to write "gift" on my package so that I won't have any problems with customs, like I asked her to).

 Based on all the above I was already excited with GDE and I was trying to choose (it's hard with so many shades) what to order, so I decided to check the special collections that are released here and then. Super Shadows is a collection that was released about 10 months, it was created in collaboration with the amazing youtuber Missjbm22 and it i inspired by Super Heroes! Ok! And then I felt exactly what the title describes! Ι love comics and although I am not a collector I always enjoy reading them and of course watching all kinds of animation and movies based on super heroes stories! So this collection's idea combined 2 of my big loves that until now seemed completely irrelevant (with few exception like Wonder Woman collection by MAC).


 Basically they are 10 eyeshadows (pigments) inspired from a different hero each. Every shadow can be purchased separately but when you order the whole collection you save 20 dollars (it's just 40 dollars instead of 60)! Of course I couldn't possibly resist! I also loved the limited edition cap, it's so on board with this superhero theme. 


 Let's see them one by one starting from the 3 X-men based shades. 


 Ancestry is a white pigment with gold sparkles. It's vegan and lip safe and it's inspired from the famous Storm. I really like using this as a highlighter under the brow bone but I think this application its my least favorite in the collection. It's not bad at all but not as special as the others.


 Cajun is a beautiful pink color with golden sheen and it's inspired from Gambit's hypnotic charm. I really love this one, it 's applying beautifully dry and wet too and I find it really spring-y and wear it all the time in my different looks. It's not vegan but it's lip safe and I really would like to try it out.


 When I applied Recruit dry I thought that it was a really beautiful color. And then I applied it wet and I adored it. It's definitely my favorite color from this collection an amazing teal with silver sparkles. It's inspired from the great Wolverine and it's vegan and not lip safe (but I don't particularly could use the teal lips so that's ok lol).

 We continue with two very distinct and bright shades.


  I love bright colors but I was a little afraid of Light Speed. It's orange and also has gold shimmer. When applying wet and lightly it gives a really metallic gold sheen. I like this and it's use to guess it's inspired from Flash. It's vegan and lip safe too.


 I love all shades of green even this shimmery bright lime green. Schizophrenic it's of course inspired from Hulk and it's applies smoothly dry and wet. It's vegan but not lip safe (again, I can live with that).


 And these two are inspired from two lovely ladies and are two of my most frequently used pigments in the collection.


 Mighty Maiden is a really light sparkly baby blue that seems to have both gold and silver shimmer in it. It's inspired from Wonder Woman and I really like it as a highlighter too. It's lip safe and vegan.


 Well you all can guess that Feline Fatale could only be inspired from the one and only Cat Woman. This is one of my favorite purple shades, bright and dark too, with amazing color payoff when applying wet. It's vegan and lip safe (that's super!).


 And for the end I save the 3 most known superheroes to all of you and 3 of the coolest shadows in the collection.

 I am not a huge Superman fan (maybe it has to do with the lame costume) but Bird? Plane? is beautiful.  I love the name (maybe it's the best in the collection) but mostly I love its bright true blue color and its gold shimmer and of course its amazing color pay off. When I applied it dry I was sooo disappointed but then I saw the wet swatch. I absolutely love this one. It's vegan and not lip safe.


  I never thought that I 'd like thi color so much when I 've seen it in the jar. But I like it very much both dry and wet (you can see the huge difference). Spider-Sense is of course inspired from Spiderman and it is a deep red with blue undertones that looks a bit plumy when applying wet. This one is lip safe and I really want to try it and is also vegan.


 Last but not least my favorite superhero Batman inspired this shadow with the name Vigilante (this one is a good name too). I really don't love its dry application 's payoff but when applied wet this one is amazing. One of the top ones in the collection, a beautiful dark blue with black undertones, amazing for a smokey. It's vegan and not lip safe.


 An amazing presentation of this collection can be found in this video, if I haven't already worn you out completely with my post ( indeed when I am excited I write huuge posts!).


 Generally, I am really pleased from this collection, from my whole transaction with this company and as you are reading these I 've already gotten my next order and I am preparing swatches. With my order I receivd also two sample bags of a bright pink Candy Floss (amaaaazing) and of a really dark olive green Martini Olive. 


 And this is a really simple sample of my new GDE pigments in use. If you like it and you would like to see some more eye looks with GDE shadows (or generally) leave me a comment. Here I use 3 of this collection's shadows and a MAC eyeliner pencil from the Vera collection, Undercurrent.




 Ι really recommend you to try out these shadows. There are so many shades for every taste and even if you are not a big fan of bold eye looks I think you will find many things you will love! 
 Have you ever heard of Glamour Doll Eyes before? I really can't wait to read your opinion on this company, this collection and pigments in general. These ones really renewed my love for pigments!



22 comments:

  1. Απο τον Rorschach δεν εμπνεύστηκαν τίποτα; Πφφφφ απογοητευτηκα :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κρίμα πράγματι! Big Rorschach fan here too: D

      Delete
  2. Δεν την ήξερα την εταιρεία κ φαίνεται καλή φάση όλο το στήσιμο κ η πολιτική της. Ωστοσο αφενός έχω μαζέψει άπειρα μικρά pigments απο τις κατά καιρούς εορταστικές συλλογές των mac αφετέρου δε τα χρησιμοποιω καθόλου, τελικά μου φαίνεται μπελαλιδικη η εφαρμογή τους, πάντα λερωνομαι στο άπλωμα και επίσης, οπότε δε με βλέπω να δοκιμάζω κάτι καινούριο. Ωραίες συκσευασιες παντως!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ έχω αρκετά Mac pigments αλλά για να ´μαι ειλικρινής αυτά με ενθουσίασαν αλήθεια. Πάντως πράγματι δεν είναι και το πιο εύκολο προΪόν στη χρήση. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που πλέον τα χρησιμοποίω σχετικά εύκολα και without mess :D

      Delete
  3. Μας μιλούσες με τόσο ενθουσιασμό που τα είχα συμπαθήσει προτού καν τα δω. Όταν τα είδα και από κοντά πραγματικά τα ερωτεύτηκα! Μου αρέσει και η όλη φιλοσοφία της εταιρείας και οι τιμές τους είναι λογικότατες νομίζω.
    Με στεγνή χρήση δε με ενθουσίασαν, η υγρή τους μορφή νομίζω τα σπάει!Περιμένω να δω και τα υπόλοιπα <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πόσο γλυκά μεταφέρεις το ότι σας είχα πρήξει τελείως χαχα! Πράγματι εσείς που τα είδατε από κοντά καταλαβαίνετε γιατί ενθουσιάστηκα τόσο. Όσο για την εφαρμογή να το τονίσω πως εδώ είναι light and blended αλλά και πάλι 99% προτιμώ την υγρή εφαρμογή.

      Delete
  4. πραγματικα πανεμορφα!με γεια σου!εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να περιοριστω στις αγορες των καλλυντικων αν και με εσας που εχω μπλεξει....δυσκολο το βλεπω!θα μου πεις(και θα εχεις δικιο...)"ρε Αννα,εισαι και εσυ...τραβατε με κ ας κλαιω!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όλες υποσχόμαστε και μετά καταστρέφουμε η μια την άλλη...χαχα. Όμως είναι τόσο όμορφααα

      Delete
  5. Παρολο που εχω δει ηδη ποσο ωραια ειναι, ξανα-λιποθυμω! Εχω γραψει αναλυτικα ποιες θελω και περιμενω να αποφασισουν και οι αλλες για να κανουμε παραγγελια. Κοριτσια, μην αργειτε πολυ γιατι δεν κρατιεμαι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να δεις και τα swatches από τα τελευταία θα ξετρελαθείς έχω και πολλά πρασινάκια ( αλίμονο)!

      Delete
  6. ειναι πολυ ομορφα και νομιζω τα αναδεικνύεις με τους υπεροχους συνδιασμους που κανεις.Η συγκεκριμενη φωτογραφια ειναι η μαγεια.
    Μεγεια σου.

    ReplyDelete
  7. Σ´ ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια.

    ReplyDelete
  8. Απίστευτα χρώματα!! Εντάξει το μακιγιάζ αυτό το υπέροχο μπλε το είδα και από κοντά..
    Καλοφόρετα κοπέλα μου!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Τα χαίρομαι ήδη και με το παραπάνω! :-)

      Delete
  9. Eγώ δεν έχω λόγια απλά και μόνο....ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ,το ξέρεις και σίγουρα θα βάλω παραγγελία λίαν συντόμως!!με γεια σου,καλοφόρετα!! Υπέροχα είναι,υπέροχα......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να κανονίσετε να παραγγείλετε μαζίνα σας βγουν και τα μεταφορικά δωρεάν. Θα σας δείξω και τα υπόλοιπα σύντομα φυσικά! Ευχαριστώ κορίτσι μου

      Delete
  10. never heard of this, but love the vibrant colors!

    [oomph.]

    ReplyDelete
    Replies
    1. I love vibrant colors too and that's why I instantly fell in love with GDE ♥

      Delete
  11. Την έχω ακουστά ως εταιρεία, αλλά δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα. Με γειάάάά κούκλα! Θα πάω να τα εξερευνήσω σύντομα, καθώς τα χρώματα είναι φοβερά, αλλά τα ονόματα (βάσει των οποίων επιλέγω πολλά προιόντα) είναι καλύτερα!
    Φιλιάάά!

    ReplyDelete
  12. Σ'ευχαριστώ πολύ! Και για μένα παίζουν ρόλο τα ονόματα και στην βασική σειρά έχει κάτι απίστευτα ονόματα πχ μια από τις καλύτερες σκιές τους (ένα απίστευτο χρυσό) λέγετα trophy wife xaxa. Θα σας τα δείξω κι αυτά σύντομα.

    ReplyDelete
  13. Den xrhsimopoiw xrwma sto makigiaz mou, oxi giati den mou aresei, apla giati den mporw na to kanw na deixnei toso omorfo.
    Yperoxa xrwmata!

    xoxo,
    Froso

    ReplyDelete
    Replies
    1. Λατρεύω πολύ τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ αν και πράγματι συχνά κρύβουν μερικούς "κινδύνους" συγκριτικά με πιο ασφαλείς επιλογές. Γενικά οι Ελληνίδες πάντως δε φημίζονται για τις τολμηρές επιλογές τους στο μακιγιάζ. Προσωπικά πιστεύω πως το χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα γούστα :-)

      Delete