Sunday, October 9, 2011

CAMPAIGN:STYLE IS AUTHENTIC DONT’FAKE IT



Ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει να έχουμε όλοι μια τέτοια τσάντα. Και δε μου αρέσει καθόλου η τσάντα, το μαντίλι και το οτιδήποτε να έχει από πάνω έως κάτω από τη μία άκρη στην άλλη το λογότυπο. Μου αρέσουν οι τσάντες που δε φωνάζουν από χιλιόμετρα ποιου οίκου μόδας ή ποιας εταιρίας είναι.

Ποτέ δε έχω αγοράσει και δεν πρόκειται να αγοράσω ένα αντικείμενο από το παραεμπόριο γιατί είναι πιο "οικονομικό" από το κανονικό. Αφού δεν αντέχω οικονομικά το αυθεντικό προϊόν δε θα το πάρω. Θα βρω κάτι διαφορετικό που να μου αρέσει.

Και ειδικά σε μια εποχή που η χώρα περνάει κρίση και κόβονται οι μισθοί, αυξάνεται η φορολογία. Αναρωτήθηκες ποτέ εσύ που αγοράζεις από πάγκους και σεντόνια στρωμένα στα πεζοδρόμια πως βάζεις το λιθαράκι σου στη φοροδιαφυγή και άρα στη μεγαλύτερη φορολόγησή σου;

Το style που πιστεύεις ότι θα σου δώσει ένα τέτοιο αξεσουάρ κατά πάσα πιθανότητα δε θα σου το δώσει. Γιατί πολύ απλά οι φίλοι σου, οι γνωστοί σου θα γνωρίζουν πως δεν μπορείς να έχεις κάτι τέτοιο αυθεντικό.

Δε μπορώ να ξεχάσω την εικόνα της Ερμού την τελευταία φορά που κατέβηκα Αθήνα που δεξιά και αριστερά στον πεζόδρομο ήταν απλωμένα αντικείμενα παραεμπορίου και ο μεγάλος και φαρδύς πεζόδρομος έμοιαζε με μονοπάτι που για να δεις μια βιτρίνα έπρεπε να κάνεις ακροβατικά για να φτάσεις. 


H Glauki, η Lady D και η Argyrousa αποφάσισαν από κοινού να ξεκινήσουν μια εκστρατεία κατά της αντιγραφής και του παρεμπορίου. 


Προωθήστε και εσείς τη καμπάνια αυτή στα blogs, στο twitter, στο facebook.

Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε το post της glauki's για την καμπάνια και να βάλετε το banner και στο δικό σας site.

3 comments:

  1. ευχαριστώ πολύ!!!!!Είναι μια προσπάθεια που μας χρειάζεται όλους!

    ReplyDelete
  2. polu kalh h prospa8eia, swstes oi skepseis sou. h dikia mou apopsh peri tou 8ematos einai h e3hs einai la8os pou poulane planodioi tsantes/portofolia maimou. To 8ema einai oti pes oti apla sou aresei to sxedio oxi apo apopsh modas/logotupou kai vlepeis oti se sumferei na agoraseis kati apo tous planodious dioti oute oi tsantes pou den einai epwnumes den sumferoun tis perissoteres fores.
    Sthn Flwrentia (kai genikotera sthn Italia) mas proeidopoihsan oti kanenas den agorazei apo planodious dioti ean tous piasei h astunomia plhrwnoun megalo prostimo
    @Julia

    ReplyDelete
  3. @Julia

    Προσωπικά καθορίζω το ποσό που θα δώσω για την τσάντα και μετά βγαίνω στην αγορά. Π.χ. πέρσι ήθελα μια γκρι τσάντα μεσαίου μεγέθους που να έχει και λουράκι για να την βάζω χιαστί ή στον ώμο. Εδώ δε βρήκα τίποτα. Η εναλλακτική μου ήταν τα ιντερνετικά μαγαζιά. Βρήκα αυτή που ήθελα στο asos και μάλιστα περίμενα και μερικές μέρες και μου βγήκε σε καλό. Είχε 20 ή 30% έκπτωση και δωρεάν αποστολή. Και πιο κάτω την πήρα από το μπάτζετ μου και ήταν κάτι μου που άρεσε.

    Αν ψάξεις κάπου θα βρεις αυτό που αναζητάς.

    ReplyDelete