Friday, August 19, 2011

Blue Curacao Summer

Διάφανες γαλάζιες λεπτομέρειες πού κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο καλοκαιρινή και τη μετάβαση από τις διακοπές στην καθημερινότητα της πόλης πιο λαμπερή και όμορφη. 



H σειρά Glam Shine fresh της L' Oreal για το φετινό καλοκαίρι περιλαμβάνει 7 υπέροχες, δροσερές, φρέσκες αποχρώσεις με αντίστοιχα φρέσκες ονομασίες (aqua watermelon, aqua pomegranate, aqua grapefruits, aqua curacao, aqua lychee, aqua madarin, aqua lemon tonic).

Δε δυσκολεύτηκα να διαλέξω το aqua curacao, μια υπέροχη σχεδόν διάφανη γαλάζια απόχρωση που θυμίζει ωκεανό σε μπουκάλι. Τα gloss στις αποχρώσεις του μπλε είναι αρκετά διαδεδομένα τα τελευταία χρόνια από πολλές εταιρίες (YSL, Dior, Guerlain κλπ) και δίνουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα κάνοντας τα χείλη να φαίνονται δροσερά, διάφανα, ένα τόνο λιγότερο κόκκινα από το φυσικό τους χρώμα και πιο γεμάτα. Κάποιοι ισχυρίζονται μάλιστα πως λόγω της απόχρωσης τους αυτής κάνουν τα δόντια να φαίνονται πιο άσπρα.
Το συγκεκριμένο gloss έχει ευχάριστη μυρωδιά (τουλάχιστον σε μένα που αρέσει το blue curacao και δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα γαλάζιο coctail) και έχει ευχάριστη υφή χωρίς να κολλάει. Δε μου πολυαρέσει μόνο το βουρτσάκι σε σχήμα καρδιάς αλλά ξέρω ότι έχει αρκετούς fans. Η τιμή είναι αρκετά προσιτή κι εγώ μάλιστα το βρήκα στα 10 από 13 ευρώ στο γνωστό μας μεγάλο πολυκατάστημα καλλυντικών και το αγόρασα κατευθείαν. 
Μαζί με το Vanilla- Apple hand wash από τα H&M κάνουν την καθημερινότητα μου λίγο πιο δροσερή και φρέσκια.

1 comment:

  1. Ti uperoxa xrwmata pou exoun!! :)
    Egw exw to aqua grapefruits!!! Einai katapliktiko..
    Tsekare an theleis to blog mou kai an se aresei follow me! Egw se akolouthw pantws!!
    http://notebookofclaire.blogspot.com/

    ReplyDelete