Sunday, August 7, 2011

Frutalia- Η φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς

Η Frutalia είναι  μια ελληνική εταιρία προϊόντων για μαλλιά και σώμα, η οποία κυκλοφορεί μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλα τα γούστα και τις ανάγκες με διάθεση σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα της εταιρίας και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη σε γενικές γραμμές.

 
Η σειρά σώματος περιλαμβάνει 7 αφρόλουτρα (fruits de la mer, mango, πράσινο τσάι, ρόδι, κόκκινο σταφύλι, σανταλόξυλο και βανίλια) καθώς και 5 αντίστοιχα γαλάκτωματα σώματος (εκτός από το ρόδι και τα fruits de la mer). Ακόμη η εταιρία βγάζει δύο κρέμες σώματος (mango και avocado) και ένα body scrub με άρωμα mango.  
Η σειρά για τα μαλλιά περιλαμβάνει σαμπουάν για συχνό λούσιμο (μέλι και jojoba), λιπαρά (λεβάντα και τζίντζερ), μαλλιά με πιτυρίδα (τσουκνίδα και δεντρολίβανο) και ξηρά- κανονικά μαλλιά (ελαιόλαδο και jojoba) καθώς και δυο μαλακτικές κρέμες για ξηρά μαλλιά (ελαιόλαδο και jojoba) και για όλους τους τύπους μαλλιών (σιτάρι- προβιταμίνη Β5). Τέλος κυκλοφορούν τέσσερις μάσκες μαλλιών για λεπτά ευαίσθητα μαλλιά (λάδι ελιάς), βαμμένα μαλλιά (ρόδι), κατεστραμμένα μαλλιά (κόκκινο σταφύλι) και προστασία από τον ήλιο και τη θάλασσα (καρότο).
Τα προϊόντα της εταιρίας έχουν ικανοποιητικό μέγεθος, 300ml για σαμπουάν, μαλακτικές κρέμες, γαλακτώματα  και αφρόλουτρα και 200ml για τις κρέμες σώματος ενώ οι μάσκες μαλλιών είναι απλά εντυπωσιακά χορταστικές με τα 500ml τους. Μπορείτε να τα βρείτε στα γνωστά μας καταστήματα καλλυντικών αλλά και σε πολλά super market με πολύ προσιτές τιμές που ξεκινούν από 4-5 ευρώ.
Εγώ έχω δοκιμάσει τα αφρόλουτρα mango και βανίλια με πολύ ωραίο άρωμα και τα δύο (απλά δύσκολα κολλάω σε κάποιο αφρόλουτρο θα πρέπει να το βρω εξαιρετικό) ενώ απέφυγα τις κρέμες και τα γαλακτώματα σώματος (έχω μια τεράστια συλλογή). Από τα προϊόντα μαλλιών χρησιμοποίησα το σαμπουάν μέλι αλλά τα προϊόντα που με ενθουσίασαν και τα χρησιμοποιώ σε μόνιμη πλέον βάση είναι η μαλακτική κρέμα με σιτάρι και Β5 καθώς και η μάσκα μαλλιών με καρότο. Ενυδατώνουν τα μαλλιά μου, έχουν ευχάριστο άρωμα, ωραία υφή και πλέον βρίσκονται πάντα στα ντουλάπια μου.
Τέλος η εταιρία συμπληρώνει τα προϊόντα της με μια νέα σειρά αντηλιακών καθώς και με προϊόντα styling όπως gel και σιλικόνη για τα μαλλιά. 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν Frutalia; Tι εντυπώσεις σας άφησε;

4 comments:

  1. Από το χειμώνα χρησιμοποιώ τη μάσκα μαλλιών λάδι ελιά, η οποία είναι στην τεράστια συσκευασία των 500 ml όπως είπες και στην ίσια τιμή με τις ανταγωνιστικές των 250ml (γύρω στα 7,5 ευρώ)και τώρα το καλοκαίρι το σαμπουάν για συχνό λούσιμο (μέλι και jojoba)που κάνει 3,50 ευρώ περίπου.

    ReplyDelete
  2. Απο το καλοκαιρι ψαχνω τα προιοντα FRUTALIA και ειδικα την μασκα μαλλιων με λαδι ελιας και δεν υπαρχουν που8ενα!!! Σας παρακαλω ενημερωστε με που μπορω να βρω τα προιοντα σας!

    ReplyDelete
    Replies
    1. δε συνεργάζομαι και δεν έχω κάποια σχέση με την εταιρία, προσπάθησα να βρω κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για να σε εξυπηρετήσουν και διαπίστωσαπως το site της εταιρίας έχει κλείσει. Προβληματίζομαι σοβαρά μήπως το ίδιο συμβαίνει και στην εταιρία και τα προϊόντα που βρίσκουμε πλέον και λιγοστεύουν ολοένα πατού ή εξαντλούνται είναι ότι είχε απομείνει σε stock. Αν καταφέρω να μάθω οτιδήποτε νεώτερο θα ενημερώσω

      Delete
    2. παιδιά είναι στα hondos center. εγώ απο εκεί το είχα πάρει αλλά την τελευταία φορά που πήγα (πριν καμια εβδομάδα) είχε τελειώσει η μαλακτική που έπαιρνα..

      Delete