Tuesday, October 16, 2012

Πως περάσαμε στα εγκαίνια της NYX!



Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος NYX Cosmetics την Ελλάδα και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη, Ερμού 65. Στο κατάστημα πήγαμε 2 φορές. Την πρώτη το πρωινό του Σαββάτου για να μπορέσουμε οι bloggers να βγάλουμε φωτογραφίες με την άνεση μας και  για δεύτερη φορά το απόγευμα για τα εγκαίνια.

This is a post about the opening event of NYX in Thessaloniki, Greece. I think that this is a post that is addressed to our Greek readers mostly. 




Στα εγκαίνια παραβρέθηκε η ιδρύτρια κ. Toni Ko. Πως ξεκίνησε; Πολύ απλά. Όταν ήταν πολύ νέα (γιατί νέα είναι) δεν μπορούσε να βρει καλλυντικά σε προσιτή τιμή αλλά και καλά ποιοτικά. Έτσι στα 26 της δημιούργησε τη NYX, τα δικά της προϊόντα μακιγιάζ για να μας προσφέρει προσιτά και ποιοτικά καλλυντικά.



Μετά από ερώτηση μου σχετικά με το όνομα της εταιρίας (βασικά της Cel ήταν αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγει νωρίς οπότε αποφάσισα να μην θέσω τη δική μου ερώτηση αλλά τη δική της, και είχαμε διαβάσει και οι δύο πως το πήρε από την αρχαία ελληνική θεότητα νυξ, δηλαδή νύχτα) και πως  τη γνώριζε  μας απάντησε πως μικρή της διάβαζαν για την ελληνική μυθολογία. Ήταν η θεότητα που φοβόταν ακόμα και ο Δίας! Έτσι όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσει το όνομα της εταιρίας της θυμήθηκε τη Νυξ από τα παιδικά της χρόνια.



Από τα πρώτα προϊόντα που δοκίμασα, αν όχι το πρώτο ήταν το διάσημο jumbo pencil στην απόχρωση milk. Υπέροχο! Οπότε μπήκε κατευθείαν στην wishlist μου μαζί με το horse raddish που είναι ένα φανταστικό πράσινο. Και μετά πήγα να δοκιμάσω τα lip pencils. Μπορώ να πω πως λάτρεψα τo plum και το auburn. Στα 4.95 ευρώ και τα 2.




Try me!

Και μετά δοκίμαζα και ξαναδοκίμαζα τα lipsticks και τα lip glosses. Και πάλι από την αρχή. Τόσα χρώματα, τόσες μορφές... Round lipsticks στα 4.95 ευρώ και matte lipsticks στα 6.95 ευρώ και round gloss στα 5,95 και mega shine gloss στα 6.95 ευρώ και tube gloss στα 6.95 αλλά και black label lipstick στα 8.95 ευρώ.



Εκεί δίπλα και το make-up και οι πούδρες. Εκεί ήταν που είδα την εκπληκτική πούδρα της παραπάνω φωτογραφίας. Η πούδρα είναι σε compact μορφή και γυρνάς και ξύνει όση ποσότητα θέλεις για να μη γεμίζεις τον τόπο με σκόνη. Έχει και ρουζ σε τέτοια συσκευασία, αλλά ξέχασα να το βγάλω φωτογραφία.  Φυσικά άμα δε σε βολεύει έχει και τις κλασσικές. Σε loose και compact μορφή. Τιμές δεν θυμάμαι.



Στην πλευρά που είναι οι σκιές δεν ξέρεις ποιο χρώμα να πρωτοδιαλέξεις. Και μονές αλλά και σε παλέτες, πολλές παλέτες. Έχει και 3 παλέτες για smokey eyes που όπως μας είπε η κ. Toni Ko είναι το αγαπημένο της. 


Για τη Smugnificent, τα αγαπημένα της πράσινα!


Εκεί που ενθουσιάστηκα ήταν το stand με τα βερνίκια νυχιών. Όλα στη σειρά σαν ουράνιο τόξο! Και δεν μπορούσα να τα βγάλω όλα! Με 4.95 ευρώ το ένα προλάβετε πριν τα εξαφανίσει η Cel! χαχα


Φεύγοντας μας έδωσαν αυτή την υπέροχη συσκευασία με προϊόντα για να τα δοκιμάσουμε. Τα δοκιμάζω ακόμα, οπότε περιμένετε review τις επόμενες μέρες!

photos 1,2 and 3 courtesy of NYX cosmetics.






17 comments:

  1. Htan indeed teleia bradua! S'euxaristo koritsi pou ekanes kai tin diki mou erotisi!
    looool ma den pira polla bernikia!!! Akoma ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Το θέμα είναι πως αν πας δεν θα μείνουν για άλλες!

      Delete
  2. Πω πω! Εχουν πολλα πραγματα και χρωματα και...Ανυπομονω να κανω και εγω αγορες απο τη NYX!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολλά χρώματα είναι αλήθεια! Να περάσεις!

      Delete
  3. τα είχα δοκιμάσει όταν είχα πάει αμερική, και πάντα είχα την απορία γιατί δε τα έφερνε κανείς ελλάδα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ την ίδια απορία είχα γνωρίζοντας τις τιμές του εκεί. Και να που ήρθαν!

      Delete
  4. Ωραιο event & ωραιο post!

    Maria from
    mariakhouri.blogspot.gr

    ReplyDelete
  5. Φαίνονται όλα υπέροχα! Κρίμα που πέφτει λίγο μακριά η Θεσ/νίκη...


    beautynotesbyathina.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελπίζω σύντομα να έρθουν κι Αθήνα!

      Delete
  6. Τέλεια!! Μπορεί να μην ήμουν εκεί αλλά με τις φωτογραφίες και την περιγραφή ήταν σα να ήμουν! Και πού θα πάει, κάποια στιγμή θα καταφέρω να ανέβω!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ ευχαριστώ! :) Να ανέβεις, να πάμε για ψώνια και μετά για καφεδάκι.

      Delete
  7. Πολύ ωραίο post!!! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά!!!! Φιλιά!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ! Κι εγώ χάρηκα, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

      Delete
  8. Πρεπει ολα να ηταν τελεια στα εγκαινια!! Ολες πανεμορφες!! Οσο για την nyx εμεις εδω αθηνα ζηλευουμε!!! Πολυ καλο ποστ!!!
    Φιλιαα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ και εκ μέρους των κοριτσιών. Ελπίζω να ανοίξουν σύντομα κι εκεί! Φιλιά!

      Delete
  9. Την πούδρα την λάτρεψα και γω! Χάρηκα για την γνωριμία μας και ελπίζω με την πρώτη ευκαιρία να ξαναμαζευτούμε!
    Φιλια

    ReplyDelete