Thursday, May 10, 2012

Warsaw Haul part 2! Topshop and Inglot!


 Πριν λίγες μέρες σας έδειξα τις αγορές από τα duty free από το πρόσφατο ταξίδι μου στη Βαρσοβία. Ήρθε η ώρα για το δεύτερο κομμάτι του haul, να σας δείξω τι αγόρασα στην Βαρσοβία!  Όπως σας είπα δεν είδα καθόλου την πόλη πέρα από το ξενοδοχείο και τη διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο. Κατόρθωσα όμως να ξεκλέψω μια ωρίτσα και να πεταχτώ σ' ένα από τα πιο μεγάλα και το πιο σύγχρονο πολυκατάστημα της πόλης το Zlote Tarasy που βρίσκεται δίπλα στον κεντρικό σταθμό της πόλης και απέναντι από το ψηλότερο κτίριο της Πολωνίας (8ο στην Ε.Ε.), το κέντρο πολιτισμού και επιστήμης, που βλέπετε στη φωτογραφία.


 Ι've already shown you my duty free haul from my latest trip to Warsaw. So now it's time for the second part of my haul, the purchases I 've made in Warsaw! As I've said I haven't actually seen the city at all :-( except the hotel and the ride from and to the airport. But I've managed to find just one hour for a quick shopping spree in one of Warsaw's malls, Zlote Tarasy that's near the central railway station of the city and across the tallest building in Poland (8th in the whole EU), the palace of Culture and Science, that you can see here.

Press here for English
 Καταρχήν μου άρεσε πολύ αυτό το πολυκατάστημα. Θεωρείται αρχιτεκτονικό θαύμα για την πόλη (η φωτογραφία είναι από τη wikipedia) και με περίπου 200 καταστήματα και εστιατόρια, αποτελεί ενδεικτικό της "δυτικής" πλευράς της πόλης. Φυσικά γνωρίζοντας πως είχα ελάχιστη ελεύθερη ώρα πήγα εκεί με ένα τέλεια σχεδιασμένο στρατηγικό πλάνο (αλλιώς θα μπορούσα να τριγυρίζω όλη μέρα στα μαγαζιά)! Είχα πολύ συγκεκριμένους προορισμούς στο μυαλό μου. Και η πρώτη μου στάση ήταν φυσικά το Topshop!


 Ξέροντας πως δεν είχα αρκετή ώρα ώστε να αρχίζω να δοκιμάζω ρούχα, αποφάσισα να πάω κατευθείαν στο τμήμα με τα είδη make up και τα αξεσουάρ όπου και βρήκα μερικά πολύ ωραία πράγματα.


Είχα ακούσει τόσα πολλά για τα βερνίκια νυχιών του Topshop και μιας και περνάω μια μικρή κρίση με τα βερνίκια τελευταία :P διάλεξα μερικές αποχρώσεις να δοκιμάσω! Ως δώρο για τις αγορές μου σε προϊόντα make up μου έδωσαν και αυτή την make up bag.


 Αυτό το eyelash curler ήταν μια εντελώς αυθόρμητη αγορά. Είναι το πρώτο που αγοράζω (είχα μεγάλη αψυχολόγητη φοβία με αυτό και κάθε φορά που σκεφτόμουν να πάρω ένα άλλαζα γνώμη). Αλλά αυτή τη φορά αγόρασα ένα. Απλό, μαύρο και μοιάζει να κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Το χρησιμοποιώ καθημερινά από τη μέρα που επέστρεψα. Ακόμη φοβάμαι πως θα καταστρέψω κάπως τις βλεφαρίδες μου μ' αυτό αλλά έχω δει σ' αλήθεια μεγάλη διαφορά με τη χρήση του γι αυτό προσπαθώ να ξεπεράσω τέτοιους χαζούς φόβους.


 Συνεχίζοντας με τα βερνίκια νυχιών, πήρα 3 σε κανονικό μέγεθος, ένα όμορφο royal blue, το Missile (που σας έχω δείξει κάτω από το Mystery Fire εδώ), ένα ωραίο τυρκουαζ-πετρόλ, το Jewels in the Crown και το Mesmerise, μια τέλεια μεταλλική φωτεινή χρυσαφί απόχρωση. Αυτό το τελευταίο ανήκει στην τελευταία συλλογή Spring Summer 2012,  Sisters of the new Moon. Κάθε μπουκάλι περιέχει 8ml.


 Κι έπειτα είδα αυτή τη τέλεια mini συλλογή κι έπρεπε να την πάρω! Αυτά τα μπουκαλάκια περιέχουν 6ml το καθένα και είναι όλα μεταλλικές αποχρώσεις. Το Heart of Gold είναι μια τελείως χρυσή μεταλλική απόχρωση (τι άλλο;), το Glimmer είναι μια μεταλλική μπρούτζινη απόχρωση ενώ το Eyes of Steel, ένα ασημί με μωβ υποτόνους.


 Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχω αγοράσει τόσα πολλά βερνίκια που δεν έχω προλάβει καν να  κάνω swatches (πρέπει να αγοράσω nail polish wheels) αλλά υπόσχομαι πως θα ανεβάσω swatches απ' όλα αυτά άμα το θέλετε, τουλάχιστον στο twitter. Όσα πρόλαβα να δοκιμάσω απλώνονται πολύ καλά κι είναι σχεδόν οπάκ σε 2 αν όχι και σε 1 στρώμα σε κάποιες αποχρώσεις.

 Η τελευταία μου αγορά από τα είδη  make up του Topshop είναι ένα highlighter. Για ποιο λόγο πήρα ένα ακόμη highlighter, πραγματικά δεν ξέρω. Υποθέτω πως φταίει η χαριτωμένη συσκευασία. Well, ένα ακόμη highlighter για τη συλλογή μου, τα χρησιμοποιώ όλη την ώρα οπότε δεν είναι τελικά και τόσο κακό.

 Το Skin Glow έρχεται σε σωληνάριο με αντλία που περιέχει 30ml. Απλώνεται πολύ εύκολα. Φυσικά αγόρασα την απόχρωση light και είμαι ευχαριστημένη από τη χρήση του αν και δεν είναι το καλύτερο highlighter ever. Και αυτά ήταν όσα αγόρασα από τα είδη make up του Topshop.


 Είστε έτοιμοι για τα κοσμήματα; Πήρα διάφορα πράγματα τα οποία θέλω πολύ να σας δείξω σε outfit posts και τα οποία φοράω πολύ τελευταία. Πήρα 2 ζευγάρια σκουλαρίκια, ένα σε σχήμα πλεκτού στεφανιού και ένα sparkly σε σχήμα αστεριών, 3 δαχτυλίδια, ένα μεταλλικό κάπως ιδιαίτερο και δυο διπλά σε χρυσούς τόνους (το ένα με μία άγκυρα, το οποίο λατρεύω) και ένα χρυσαφί βραχιόλι (περικάρπιο) με φύλλα. Το τελευταίο είναι πολύ εντυπωσιακό αν και παρατήρησα πως όλα τους προκαλούν εντύπωση και αποσπούν θετικά σχόλια! Τέλος πήρα και ένα απλό σετ bangles σε μεταλλικές αποχρώσεις που είναι το πιο εύκολο αξεσουάρ, πηγαίνει σχεδόν με τα πάντα και το φοράω συνέχεια.  Πήρα ακόμη ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κι ένα δαχτυλιδάκι για τη Φανή που ίσως δείτε σε κάποιο δικό της outfit post στο μέλλον.


 Απόλαυσα πολύ τις αγορές μου από το Τopshop αλλά δεν είχα πολύ ώρα και ο δεύτερος μου στόχος με περίμενε! Inglot! Φυσικά θα επισκεπτόμουν τα Inglot από τη στιγμή που πρόκειται για πολωνική εταιρία. Και δεν αγόρασα και λίγα.


 Είχα δει αυτά τα sparkly βερνίκια στο κατάστημα εδώ στη Θεσσαλονίκη και είναι γνωστό πως λατρεύω τα sparkly πράγματα! Αλλά στη Βαρσοβία τα αγόρασα για μόνο 5 ευρώ το καθένα αντί για 11. Κι όπως θα δείτε όλα όσα πήρα ήταν φοβερή ευκαιρία! Λόγω του ότι είναι πολωνική εταιρία όλα είναι πολύ φτηνότερα εκεί! Hooray! Από τα βερνίκια αυτά διάλεξα αυτές τις δυο ομορφιές, το XL4 το οποίο έχει λεπτό glitter που αντανακλά χρυσό- ροδακινί- ροζ και πράσινο και το XL6 που έχει επίσης λεπτό glitter αλλά αντανακλά κυρίως μπλε-χρυσό και πράσινο. Και τα δυο έχουν πολύ διακριτικό glitter effect και δε νομίζω πως θα τα φοράω μόνα τους σε περίπτωση που θέλω πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά πάνω από κάποιο άλλο χρώμα είναι εκπληκτικά! Αυτή τη στιγμή φοράω το XL6 πάνω από το Jewels in the crown στα νύχια των ποδιών μου και είναι φοβερά μαζί!


 Πάντα είχα κόλλημα με τις χρωματιστές μάσκαρες αλλά ειδικά αυτή τη season το χω ίσως παρακάνει. Έχω ήδη μια μωβ και μια πράσινη και ήθελα και μια σε έντονο μπλε χρώμα. Τη φορούσε η πωλήτρια και στ' αλήθεια ξεχώριζε από μακριά! Η Colour Play Mascara σε μπλε είναι μια πολύ ωραία μάσκαρα! Δε ξέρω πόσο κοστίζει η συγκεκριμένη εδώ αλλά εγώ πλήρωσα μόνο 6.5 ευρώ και περιέχει  8,5ml. Super cool έτσι;


 Ακολουθούν δυο AMC lipglosses, υπέροχα multichrome rainbow glosses! Η απόχρωση 542 είναι μια  multichrome απόχρωση με ροζ βάση που έχει ακόμη βιολετί, πορτοκαλί, μπλε και κίτρινο. Η απόχρωση 546 είναι μια λιγότερο έντονη, μωβ- μπλε- ροζ που χαρίζει ένα τέλειο 3D effect σε κάθε κραγιόν! Μου στοίχισαν 7 ευρώ το ένα και περιέχουν 5ml το καθένα. Επίσης ένα tip που διάβασα κάπου (αλήθεια δε θυμάμαι που), είναι πως με τέτοιου είδους gloss καλύτερα να χρησιμοποιείς πινέλο για τα χείλη ή έστω το δάχτυλο σου κι όχι απευθείας το doefoot applicator τους γιατί κάποιοι κατάφεραν να τα κάνουν να μοιάζουν πολύ άσημα αισθητικά. Αν λοιπόν δε θέλετε να τα "χαλάσετε" θέλει λίγο προσοχή.


 Εκτός του ότι φαίνονται πανέμορφα δεν κολλάνε και απλώνονται πολύ ωραία μόνα τους ή πάνω από κραγιόν.


 Το καλύτερο κομμάτι του Inglot haul μου για μένα είναι οι παλέτες των σκιών. Σας έχω ήδη μιλήσει για το Freedom System  εδώ και ετοιμάζω σύντομα ένα νέο post με πολλές photos και swatches, ώστε να σας δείξω όχι μόνο τις νέες παλέτες που έφτιαξα αλλά και αυτή που είχα ήδη κάνει εδώ και ακόμη δεν έχετε δει ολόκληρη! Μου αρέσουν πολύ αυτές οι πενταπλές ορθογώνιες παλέτες και αφού είχα ήδη μια σε πράσινες αποχρώσεις ήθελα να φτιάξω και άλλες δυο σε μπλε και μωβ αποχρώσεις αντίστοιχα (αυτά τα τρία είναι τα αγαπημένα μου χρώματα σε σκιές και ποτέ δεν νιώθω πως έχω αρκετές αποχρώσεις).  Η πρώτη λοιπόν παλέτα που έφτιαξα στην Βαρσοβία είναι αυτή με πέντε μωβ σκιές τις 420,439,441,445 και 446.


 Αλλά η μπλε παλέτα μου θα πρέπει να περιμένει γιατί τελευταία στιγμή άλλαξα γνώμη και αποφάσισα να φτιάξω μια παλέτα βασισμένη σε ροδακινί- χρυσές αποχρώσεις. Δεν είμαι τόσο fan των ουδέτερων αποχρώσεων και ένα από τα βασικά μου παράπονα είναι πως οι πιο πολλές ουδέτερες αποχρώσεις βασίζονται στο μπεζ ή στο καφέ (που δεν πολυαγαπώ). Ήθελα κάτι ροδακινί, κοραλί, πορτοκαλί για το καλοκαίρι και πιστέψτε με τη χρησιμοποιώ καθημερινά πλέον σε συνδυασμό με έντονο χρώμα στα χείλη και το λατρεύω! Οι αποχρώσεις που πήρα είναι οι  393,395,397,407 και 430. Δε θα βρείτε ματ σκιές στις παλέτες αυτές (ξέρετε πως δεν τις αγαπώ ιδιαίτερα) αλλά υπάρχει μεγάλη ποικιλία ματ αποχρώσεων αν θέλετε για να επιλέξετε. Οι παλέτες μου κόστισαν μόνο 18 ευρώ (μισή τιμή!) η καθεμία, οι σκιές είναι όλες πολύ pigmented και απλώνονται τέλεια. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα με πολλές πολλές photos!


 Τέλος πήρα και δυο κραγιόν για τη μαμά μου που λατρεύει τα κραγιόν τoυς πιο πολύ κι από μένα! Και γιατί όχι; Είναι ενυδατικά και διαρκούν πολύ ώρα, βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων (εντυπωσιάζομαι ακόμη). Αυτά τα δυο ανήκουν στην Q10 lipstick συλλογή που περιέχει συνένζυμο Q10 για ακόμη μεγαλύτερες ενυδατικές ιδιότητες. Αυτά τα δυο είναι πιο sheer από την κανονική σειρά αλλά η μαμά μου τα λάτρεψε. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω προσέξει την Q10 συλλογή εδώ στο κατάστημα αλλά θα κοιτάξω καλύτερα την επόμενη φορά για σιγουριά.


Οι αποχρώσεις που διάλεξα είναι οι 21 και 46 Q10 και στοίχισαν μόνο 6 ευρώ το καθένα. Όπως είδατε πήρα σχεδόν τα πάντα σχεδόν μισοτιμής απ' ότι κυκλοφορούν εδώ στην Ελλάδα. Πήρα πολλά πραγματάκια που ήθελα και νιώθω πως ήταν πολύ καλή ευκαιρία! Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις αγορές μου.


 Τελευταία στάση μου το κατάστημα καλλυντικών Douglas, το οποίο είχα μάθει πως έχει καλλυντικά από Rouge Bunny Rouge και NYX ανάμεσα σε άλλα. Είχαν πολύ λίγο stock στα Rouge Bunny Rouge και η πωλήτρια είπε πως δεν έχει ξανακούσει τα NYX (ok αυτό είναι αδύνατο καθώς το online store είχε NYX οπότε μου λεγε ότι να' ναι όμως τα αγγλικά της ήταν πολύ χάλια και δε μπόρεσα να τα βρω μόνη μου οπότε εγκατέλειψα). Κι αφού δεν είχα άλλο χρόνο και δε μπόρεσα να βρω κάτι που δε θα έβρισκα και δω στην ίδια τιμή αποφάσισα να φύγω αλλά τα μάτια μου έπεσαν πάνω σε ένα τεράστιο καλάθι με αυτά τα απίστευτα αφρόλουτρα κοντά στην έξοδο (ξέρουν που τα βάζουν).  Λατρεύω τα αφρόλουτρα και μου τη δίνει που είναι τόσο δύσκολο να βρούμε εταιρίες με "πεντανόστιμα" προϊόντα όπως τα Philosophy και τα Lush εδώ. Αυτά λοιπόν είναι από την αγγλική εταιρία "I love..." και έρχονται σε πολλές μυρωδιές. Είναι τεράστια μπουκάλια των 500ml και τα πήρα για περίπου 6 ευρώ το ένα (στην Αγγλία είναι ακόμη φτηνότερα). Αγόρασα λοιπόν τα strawberries & milkshake και vanilla & icecream. Φανταστικάααα! Και όταν το έλεγξα online διαπίστωσα πως πωλούνται και σε κάποια καταστήματα στην Αθήνα, οπότε όσοι θέλετε, είστε τυχεροί και μπορείτε να τα τους ρίξετε μια ματιά! 


 Θα αναρωτιέστε ίσως που στο καλό χώρεσαν όλα αυτά στη βαλίτσα μου. Χαίρομαι πραγματικά που είχα τη νέα μου τσάντα ταξιδίου μαζί. Μια απλή μαύρη κλασσική τσάντα από δερματίνη από τα ZARA men που πήρα γιατί κατάφερα να καταστρέψω την προηγούμενη μου τσάντα καμπίνας με το να την κουβαλάω στο νοσοκομείο σε εφημερίες. Αυτή εδώ είναι απλή και βολική, ότι ακριβώς ήθελα!

 Και αυτά ήταν όλα όσα πήρα στο ταξίδι μου στη Βαρσοβία! Ελπίζω να σας άρεσαν τα haul posts μου και να σας έδωσα μερικές ιδέες ειδικά τώρα που έχει μόλις ανοίξει ένα κατάστημα Ιnglot στην Αθήνα και έρχεται και το Topshop στην Ελλάδα σύντομα. Θα το λεγα καλό timing! Τι νομίζετε; Τι σας άρεσε πιο πολύ;


English Version


  First of all I really liked this mall. An architectural wonder for the city (photo is taken from wikipedia) with about 200 shops and restaurants Zlote Tarasy shows the "western" side of Warsaw. Of course knowing that I had such little time I went there with a perfectly strategic plan (or I could wonder around the shops all day)! I had some very precise destinations in this mall. And my first station was of course Topshop!


 Knowing that I had no time to start trying out clothes , I decided to browse through make up and jewellery and I 've found some really nice stuff.


I had heard such great things about Topshops nail polishes and since I am going through a polish crisis lately :P I've found so cute shades to try! They also gave me this make up bag as a gift for my make up purchases.


This eyelash curler was a really spontaneous buy. It's my first one (I was really, weirdly afraid of this thing and every time I was about to buy one I changed my mind). This time I got one. Simple, black and it seems to do the job right. I am using it everyday from the day I 've returned from my trip. I am still a little frightened that my eyelashes would be somehow hurt but I have seen a big difference so I try not to feed this silly fears.


 Passing on to nail polishes, I 've got 3 full sized nail polishes, a beautiful royal blue, Missile (that I've shown you under my Mystery Fire here), a nice turquoise-teal shade,  Jewels in the Crown and Mesmerise, a perfect metallic gold shade. This last one is part of the last Spring Summer 2012 collection, Sisters of the new Moon. Every bottle contains 8ml.


And then I' saw this so cute mini polishes collection and I had to have it. These minis contain 6ml each and are all nice metallic shades. Heart of Gold is a metallic gold shade (what else lol), Glimmer is a copper metallic shade and Eyes of Steel, a silver shade with a hint of purple.


 Unfortunately last few months I 've bought so many nail polishes that I haven't come around to swatch them all (I have to buy some nail polish wheels) but I promise that I 'll post swatches of these all if you want at least on twitter. The ones I've tried apply beautifully and are quite opaque in 2 or even 1 coat for some shades.

My last make up purchase from Topshop was a highlighter. Why on earth I 've got one more highlighter, I truly don't know. I guess I like the cute package. Well one more highlighter for my stash, I use highlighters constantly so that's not bad after all.


 Skin Glow comes in a tube with a pump under the cap. It blends easily and contains 30ml. I 've got of course the shade light for me and I am quite content from it's use, although it's not the best highlighter ever. and that's all for Topshop make up.


 Are you ready for some Topshop jewellery? I 've got various things that I am excited to show you in outfit posts and that I 've wearing a lot lately. I've got two pair of earrings, a gold round one and a sparkly stary one, three rings, one metallic kinda weird one and two double ones in golden shades (the one is a navy design and I loove it so much) and a golden bracelet with a leaf design. This one is quite impressive although I've found all of them to be impressive and attract a lot of great comments! Lastly I 've got a simple set o f metallic bangles that is the most easy accessory to wear ever. This one goes with everything and I wear it all the time. I also got a cute little ring and a cute pair of earring from Fani maybe you'll see them in an outfit post in the future too.


 I enjoyed my Topshop shopping but I hadn't had mush time and my second target was waiting for me. Inglot! Of course I would visit this one since it's a polish brand. And I 've bought quite a few things.


 I had seen these sparkly nail polishes in the store here in Thessaloniki and I am a fool for sparkly things! But in Warsaw I purchased them for just 5 euros instead of 11, each. And as you will see I got everything at an amazing bargain. Inglot is a polish company and everything it's so much cheaper ther! Hooray! From the polishes I chose these two beauties  from this collection, XL4 that has fine glitter that reflect gold-peach-pink-green  and XL6 that has fine glitter that mainly reflects blue-gold-green. These have a really fine glitter effect I don't think I would wear them on their own if I want a major sparkly effect but layered over other polishes these are amazing! I am wearing XL6 on my toes right now over Topshop's Jewels in the crown and they look gorgeous together!


I always loved colored mascaras but this season I am kinda being obsessed with them. I have already a purple and a green one and I wanted a bright blue one. The saleswoman at the store wore this one and the color really popped! Inglot's Colour Play Mascara in blue is a great colored mascara! I don't know how much this one costs here but it only cost me 6,5 euros and contains 8,5ml. Super cool isn't it?


 Next I have two AMC lipglosses, beautiful multichrome rainbow glosses! Shade 542 is a pink based multichrome that has also violet, orange, blue and yellow in it. Shade 546 is a purple, blue,pink less intense color that gives an amazing 3D effect on every lipstick! These cost me only 7 euros each and contain 5ml each. Just one tip that I 've read (I really can't remember where), it's better to use a lip brush or your fingers to put these on because some people managed to make this a complete mess after using them directly on the lips. So if you don't want to "ruin" these beauties beware.


They don't only look gorgeous but they also are not sticky and they apply nicely alone or over lipstick.


The best part of my Inglot haul was the eyeshadow palettes. I have already talked you about Inglot's Freedom System  here and I am preparing a new post to show you not only my new palettes but the one I had already made here in Greece with many photos and swatches! I really like the shape and size of these  5-shadow palettes and since I had already one in green shades I wanted two more in purple and blue shades (these 3 are my favorite colors for shadows and I never feel I have too many shades). So the first one is my purple eyeshadow palette with shades 420,439,441,445 and 446 in it.


But the blue one will have to wait for a different haul because I 've changed my mind and decided to go peach-gold for the second one! I am not a fan of neutral colors and one of my main complaints is that most neutral shades are beige or brown based. I needed some peachy, coral, orange shades for summer and believe me I am wearing this palette everyday now with bold  lips and I love it tons! The shades I 've got are 393,395,397,407 and 430. No matte shades here in these beauties (you know I am not a fan) but there are many matte shades in the huge collection. These two cost me only 18 euros each and they are all extremely pigmented and apply great. More info coming soon with lots of photos!


 Finally I 've got two lipsticks for my mum because she adores their lipsticks even more than me! And why not? They are moisturizing and last long, they come in a bunch of shades (I am still impressed from their huge collection). These two come from their Q10 lipstick line that contains also the Q10 coenzyme for even better moisturizing properties. These are sheerer that the regular ones but my mum loves the result. To be honest I haven't noticed the Q10 line here in Greece but next time I'll take a better look to be sure. 


The shades I chose were 21 and 46 Q10 and they cost me only 6 euros each. As you can see I 've got most of these about half price than I can find them here in Greece. I got a lot of stuff that I wanted and I feel that they all were a great bargain! I am really happy about these purchases.


 My last stop was Douglas, a cosmetic store that I 'd read that carried Rouge Bunny Rouge and NYX cosmetics amongst other. They had a poor stock on Rouge Bunny Rouge and the saleswoman said that she had never heard of NYX (ok that is not possible the online store had them so this was crap but her English was awful and I couldn't possibly find them so I gave up). Since I had no time to spare ad I couldn't find anything that I can't find here so the same prices I decide to go and my eyes fell on a huge basket of these amazing bubble baths near the exit. I loooove bubble baths and I hate that companies like Philosophy and Lush that make delicious products are so hard to find here. So these are from a UK brand "I love..." and they come in various scents. They are huge 500ml bottles for about 6 euros each (in UK they are even cheaper) so I got two a strawberries & milkshake and a vanilla & icecream one. Deliciiiious! I checked online and I realized these are sold in Athens too, so some of you are really lucky and should check them out! 


 You may wonder where all these purchases fit in my luggage. I am so happy I had my new handbag in this trip. It's a simple black fak leather handbag from ZARA men that I 'v got because I had managed to ruin my previous one by taking it to the hospital so this one was really simple and handy. Exactly what I needed.

That's all from my Warsaw trip! I hope you like my hauls and that I gave you some ideas especially now that a new Inglot shop has opened in Athens and Topshop is coming too in Greece. I call this nice timing! What do you think? Which ones you like the most?

35 comments:

  1. Unfollow τώρα! Πλάκα κάνω, σιγά μην αφήσω τέτοιες ομορφιές! Όλα τέλεια, τι να πρωτοσχολιάσω;; Το διπλό δαχτυλιδάκι άγκυρα είναι πανέμορφο! Και τα βερνικάκια και οι καινούριες σκιές και πολύ θα ήθελα να υπήρχε application για να μύριζα τα αφρολουτράκια, από το όνομα και μόνο τα θέλω!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το φοράω και σήμερα και μου αρέσει πολύ. Αυτο το application τέλειο ακούγεται, θα είχε μεγάλη χρησιμότητα χαχα

      Delete
  2. Όλα είναι υπέροχα και να τα χαρείς αλλά κόλλησα με τα AMC lipglosses!!! Καταπληκτικά!!!Περιμένω τα Inglot πως και πως!!! ΧΧΧ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστω πολύ! Τώρα που άνοιξε και κάτω κατάστημα περιμένω εντυπώσεις για ότι δοκιμάσεις. :D

      Delete
  3. κρίση σου λέει μετά :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θεωρείται ανώνυμος άμα ξέρω ποιος είναι; :Ρ

      Delete
  4. wow!!
    οταν διαβαζα για τη μασκαρα στα inglot ηταν σαν dejavu!και εγω οταν πηγα η πωλητρια φορουσε αυτην την καταπληκτικη μασκαρα και πραγματικα ξεχωρισε απο μακρια.ομως δεν την πηρα,την φοβηθηκα για μενα και πηρα τη μωβ.9 ευρω κοστιζει εδω.
    τα λιπ γκλος τελεια!!
    οι πουα συσκευασιες πολυ γλυκες.τα κοσμηματα ιδιαιτερα.
    μεγεια σου και καλοφορετα ολα!θελω να δω μακιγιαζ με τις σκιες και φυσικα outfit με τα αξεσουαρ.πολλα φιλια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αλήθεια; Δεν έπρεπε να το φοβηθεις το μπλε, εγω λέω άμα σου άρεσε να πας να το δοκιμάσεις. Χαίρομαι που σου άρεσαν θα κάνω και μακιγιάζ και outfit posts. Τα πουά με τρέλαναν και μένα!

      Delete
  5. Weee, Topshop και Inglot!!! Κι εγώ που νόμιζα ότι 6 ευρώ για μια σκιά Inglot είναι ευκαιρία- ένα ταξιδάκι στην Πολωνία και καθάρισες! Πανέμορφες οι σκιές, περιττό να σου πω! Ξέρεις τι θα "λέει"; Να κάνεις κι ένα ποστ με swatches! Ρε γμτ αυτό το σύστημα με τους αριθμούς είναι τόσο μα τόσο άκυρο, χάθηκε να τους δώσουν ονοματάκια για να τα θυμόμαστε; :(
    Πολύ-πολύ ωραία και τα καλούδια από το Topshop! Τα οποία ήρθαν στην Ελλάδα αλλά σε αποκλειστικότητα στο Sotris :((( Εγώ ήθελα freestanding store στην Ερμού!
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματικά και γω εντυπωσιάστηκα από το πόσο ευκαιρία ήταν όλα εκεί, απίστευτες τιμές. Το έγραψα και στο post θα ακολουθήσει πολύ σύντομα post με swatches από τις παλέτες. Πραγματικά και μένα μου τη δίνει το σύστημα με τα νούμερα.
      Ελπίζω να πάει καλά το Topshop και να ανοίξει σύντομα δικό του κατάστημα κι όχι μόνο στην Αθήνα.
      kisses doll

      Delete
  6. Δεν έχω λόγια... Τα γκλος τα λάτρεψα!!! Με γειάααααααα σου :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να τα δοκιμάσεις! Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Delete
  7. Wow you got so many things! I love TopShop!!!
    So glad I found your blog! Would you like to follow each other?

    :)
    Allison
    afashionfiles.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I will definitely check out your blog
      I am glad you liked ours :-)
      Thanx for the comment

      Delete
  8. Αχ πόσο υπέροχα είναι όλα!Τα βερνίκια έχουν πολύ χαριτωμένες συσκευασίες και το Jewels in the Crown το λάτρεψα!Ξετρελάθηκα με τα glitter βερνίκια από Inglot και φυσικά με τα AMC lipglosses!!! Με γειά σου κούκλα μου,καλοφόρετα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. O συνδιασμός του Jewels in the crown με το glitter είναι απίστευτος θα σου άρεσε τόσο πολύ! Ευχαριστώ πολύ! Και περιμένω να δω πότε θα υποκύψεις στα Inglot ;-)

      Delete
  9. Ελπιζω να μην εχει και part 3 γιατι θα κοψω τις φλεβες μου! Τωρα κλαιω ελευθερα ετσι? Ηρθε η ωρα νομιζω! :Ρ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν έχει άλλο part, σου φέρνω χαρτομάντηλα :P ♥

      Delete
  10. μα δεν υπαρχει αυτο με τα inglot!!!TZAMΠΑ!νομιζω το επομενο ταξιδι μου πρεπει να ναι Πολωνια μόνο και μονο για τα ψωνιααα!με γειαααα!ολα υπεροχα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι ο μόνος λόγος που χάρηκα για το εξαντλητικό χαζοτάξιδο. Και δεν είχα κι αρκετό χρόνο! Ευχαριστώωωωω!

      Delete
  11. Τώρα γιατί να τα δω και τα 2 παρτ? Μελαγχόλησα!!!Θέλω και εγώ! Ούτε για καφέ δεν πάω με τις μπιπ*πανελλήνιες πόσο μάλλον για ψώνια!!
    Είναι όλα τόσο τέλεια!!!με γεια σου!!!
    p.s.Δεν βλέπω την ώρα να ξαμοληθώ στο Κολωνάκι να σηκώσω το Topshop!:$

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ κοριτσάρα! Θα τελειώσεις με τις εξετάσεις και θα ξαμοληθείς να ξεσπάσεις! Hang on!

      Delete
  12. Νομίζω πως αρχικά πρέπει να σου δώσουμε συγχαρητήρια μιας και δεν ξεσάλωσες όσο περίμενα :) Ήμουν σχεδόν σίγουρη πως θα αγόραζες το μισό Inglot!
    Όλα μου άρεσαν πολύ, αλλά εκείνη η μπλε η μάσκαρα μου έκλεψε την καρδιά! Τώρα το καλοκαίρι λέω να ξεφύγω από το μαύρο και να παίξω λίγο με τα χρώματα. Νομίζω πως θα είναι πολύ ωραία και πάνω από μαύρη μάσκαρα, μόνο στις άκρες.
    Το σακίδιο μου άρεσε επίσης, δεν είχα σκεφτεί καθόλου να ψάξω εκεί όταν ήθελα και εγώ κάτι παραπλήσιο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Διάβαζα παντού πω δεν έχουν διαφορά στη τιμή και δεν ήμουν προετοιμασμένη μη νομίζεις χαχα.
      Είναι απίστευτη τη φοράω είτε μόνη είτε όπως λες πάνω από μαύρη στις άκρες
      Το σακίδιο το είδα από σπόντα όταν είχα πάει με ένα φίλο μου να δει για τζην και μου κόλλησε, πολύ βολικό

      Delete
  13. Υπέροχες αγορές... lipgloss με τέτοιους ιριδισμούς έχω δει και στην kryolan...οι σκιές super και πολύ οικονομικές, περιμένω swatches!!! με γεια σου!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. α τέλεια αναρωτιόμουν για άλλες εταιρίες είχα διαβάσει και για κάτι αντίστοιχο από Laura Mercier.
      Tα swatches πολύ σύντομα :-)

      Delete
  14. Τέλεια τα πραγματάκια σου!
    Inglot θέλω να δοκιμάσω και εγώ γιατί έχω ακούσει καλά λόγια από πολλές κοπέλες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ. Πιστεύω πως αξίζει να δοκιμάσεις, έχουν πολλά καλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές και αρκετά προσιτές τιμές

      Delete
  15. Υπέροχα είναι όλα κοπέλα μου!! :)
    Καλοφόρετα λοιπόν..

    ReplyDelete
  16. Τελειο shopping therapy!
    Μου αρεσε απιστευτα η μπλε μασκαρα, θελω κ εγω να παρω μια αντιστοιχη!
    Και τα αξεσουαρ πολυ ωραια!
    Με γεια ολα!!!
    Miss Starshiny

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ! Πραγματικά η μάσκρα είναι το πιο πολυφορεμένο ως τώρα από το haul μου. Μου αρέσουν πολύ οι χρωματιστές μάσκαρες, σίγουρα θα βρεις κάποια που θα σου ταιριάζει

      Delete
  17. Aνυπομονω να δοκιμασω τα προιοντα της Inglot, δυστυχως στο Παρισι δεν υπαρχουν αλλα ανακαλυψα πως στο Μιλανο τα βρισκω κι αφου παω συχνα τελεια!

    Kristina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τέλεια! Τα ταξίδια είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να δοκιμάζεις νέα προϊόντα! :-)

      Delete
  18. ola einai teleia anipomonw na dokimasw kapoio proion ti inglot.http://nailsartgr.blogspot.com

    ReplyDelete