Friday, February 3, 2012

We 've got mail! Loisir - Oxette




Οι αγαπημένες εταιρίες Loisir και Oxette δημιούργησαν μια collection για του Αγ. Βαλεντίνου. Υπέροχα κρεμαστά και ένα ρολόι από την Oxette.

Our favorite jewellery brands Loisir and Oxette created a collection  for St. Valentine's day. Beautiful pendants from both brands and a watch from Oxette.



Η Oxette δημιούργησε κρεμαστά με το κάθε γράμμα της λέξης LOVE, το κάθε γράμμα είναι από ασήμι 925ο και ζιργκόνια. Το ρολόι σε άσπρο ή μαύρο χρώμα είναι διακοσμημένο με κρύσταλλα και αδιάβροχο έως 100m και με επικάλυψη sapphire για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Oxette created monogram pendants which create the word LOVE in silver 925o and zirconia. The ceramic watch in white or black decorated with crystals, 10ATM water resistant and sapphire coating.










Η Loisir δημιούργησε δύο κρεμαστά με 2 υπέροχες καρδιές - που η μία περιβάλλει την άλλη. Σε ροζ - χρυσό με άσπρα και μαύρα στοιχεία και κόκκινα κρύσταλλα στο κέντρο. Οι καρδιές περιστρέφονται, η μία μέσα στην άλλη θέλοντας να εκφράσουν πως στην αγάπη πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος για το καλύτερο και το χειρότερο. Μπορείς να φορέσεις το καθένα με 2 διαφορετικούς τρόπους, απλά στριφογυρίζοντας τη λευκή και μαύρη καρδιά. 

Loisir created two pendants with 2 wonderful pendant "hearts" that turn around one in another. Rose - Gold in combination with black and white enamel, and red crystals in the center. The different hearts are spinning, one inside the other, expressing that in Love you must be always be ready for the good and the bad. Wear the perdant with 2 different ways, just spinning the black and white hearts. 


Τις καρδιές - κρεμαστό της Loisir τις λάτρεψαμε και οι 2.
We really loved Loisir's heart pendant. 




12 comments:

  1. Θα συμφωνήσω μαζί σας και θα πώ ότι είναι υπέροχες οι καρδιές.......τέλειες!!!!

    ReplyDelete
  2. Λάτρεψα το ρολόι!(δεν φταίω εγω..είναι που έχω εμμονή με τα ρολόγια..!!)

    ReplyDelete
  3. θα συμφωνήσω με την myStickland, ως λατρης των ρολογιών και εγω ξετρελάθηκα με το ρολόι!! και οι καρδούλες τις Loisir τέλειες!!

    ReplyDelete
  4. Ισως ειμαι, η μονη που θα το πω, αλλα μου αρεσε το make -up της κοπελας! χαχαχα τραβαει το βλεμμα! χαχα, μου αρεσε και μενα το ρολοι πολυ!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. το κραγιόν-lipgloss είναι απίστευτο!

      Delete
  5. Τα είδα και εγώ, είναι πολύ όμορφα :) Ειδικά το ρολόι!! :)

    ReplyDelete
  6. pretty ! where can i find it? : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. You can look for it at www.oxette.gr and www.loisir.gr

      Delete
  7. Αχ αυτο το ρολοι...αχ... για τις καρδιες δε σχολιαζω γιατι θα ειμαι μακρια απο τον αγαπημενο μου φετος :-( (αλλα ειναι τελειες!!!)

    ReplyDelete
  8. Eμενα η κοπελα μου θυμισε Ζυγουλη....
    Miss Starshiny

    ReplyDelete
  9. auta ta teleftaia kremasta me tis kardoules einai poly omorfa! :)

    ReplyDelete
  10. Τελεια ειναι! Εγω εχω ενα κολλημα με τα μονογραμματα... Ακου τωρα τι σκεφτηκα... Να τα παρω λεει ολα και να τα βαλω με τη σειρα αλλα να ξεκιναει το L με πιο κοντη αλυσιδα πανω πανω και τα υπολοιπα γραμματα σταδιακα να κατεβαινουν... Ελπιζω να καταλαβατε! Ειμαι σοβαρα γιατρε??? :Ρ

    ReplyDelete