Wednesday, August 1, 2012

A look into make me up cosmetics


Το έχουμε πει πόσο μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέες εταιρίες (γιατί δε μας φτάνουν όλες όσες ξέρουμε χαχα) και να έχουμε αφορμές να δοκιμάσουμε καινούργια καλλυντικά. Επίσης μας αρέσει να βρίσκουμε νέους χώρους και να σας το παρουσιάζουμε. Το ποστ αυτό λοιπόν είναι για τις όλους εσάς που μας ζητήσατε και άλλα ποστ παρουσίασης "ξεχωριστών" και "ιδιαίτερων" χώρων. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για την εταιρία Make Me Up cosmetics.


 This is another post for our Greek followers, presenting a company/store that represents various cosmetic brands in Greece and Cyprus only. Don't forget to take part to our 1-year Blogversary giveaway that is open internationally and soon we will have a new post for all of you.




 Η εταιρία Make Me Up Cosmetics υπάρχει εδώ και δέκα χρόνια και εκπροσωπεί στη χώρα μας αλλά και στην Κύπρο μια πλούσια γκάμα επαγγελματικών προϊόντων για κάθε επαγγελματία make up artist αλλά και για το ευρύτερο κοινό που του αρέσει να ψάχνει και να δοκιμάζει νέα ποιοτικά προϊόντα (για όλες εμάς δηλαδή).
 Το κατάστημα τους στη Θεσσαλονίκη το ανακάλυψα ψάχνοντας για τα καλλυντικά της γνωστής αμερικανικής εταιρίας The Balm με τις υπέροχες pin up συσκευασίες που είναι πολύ διαδεδομένα στις ΗΠΑ. Πολλά προϊόντα βρισκόταν στην κορυφή της wishlist μου από καιρό. 
Ήδη δοκίμασα τα παρακάτω και σύντομα να περιμένετε review!


 Στο χώρο όμως αυτό βρέθηκα μπροστά σε πολύ περισσότερα απ' ότι περίμενα. Καινούργιες άγνωστες για μένα εταιρίες με πολύ ποιοτικά, επαγγελματικά προϊόντα, ένας χώρος γεμάτος χρώμα και ομορφιά που σίγουρα ήθελα να σας παρουσιάσω. 
 Άλλες εταιρίες που εκπροσωπούνται είναι η Beauty is Life και η Elegant που ξεκίνησαν από το Αμβούργο και το Μιλάνο. Εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα των προϊόντων, καθώς φυσικά το προσωπικό από την πρώτη στιγμή έδειξε διάθεση να μου παρουσιάσει ότι μου φάνηκε ενδιαφέρον.  Αυτά που μου τράβηξαν περισσότερο την προσοχή όμως είναι τα απίστευτα κραγιόν της εταιρίας Beauty is Life (όλα τα lip products είχαν απίστευτη απόδοση χρώματος, έμεινα τρομερά εντυπωσιασμένη) και τα ρουζ της εταιρίας Elegant (υπέροχα χρώματα σαν ανάγλυφη δαντέλα ή τριαντάφυλλο, τόσο που λυπάσαι να τα χαλάσεις). Επίσης μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση της εταιρίας Beauty is Life και η κατηγοριοποίηση των προϊόντων με βάση τους τόνους της κάθε επιδερμίδας.


 Μια ακόμη εταιρία που αντιπροσωπεύεται στο χώρο αυτό είναι η εταιρία Japonesque, γνωστή στο χώρο εδώ κι μια εικοσαετία κυρίως για τα πινέλα και τα επαγγελματικά εργαλεία. Εδώ κατάφερα φυσικά και βρήκα το περίφημο bamboo/goat kabuki που σας έδειξα πριν λίγο καιρό.


Θα βρείτε όμως και προϊόντα της ίδιας της εταιρίας Make me Up cosmetics. Πραγματικά πρόκειται για ένα πολύ όμορφο, "καθαρό" χώρο όπου δε θα ξέρετε τι να πρωτοδοκιμάσετε. Οι φωτογραφίες αυτές μου παραχωρήθηκαν από την εταιρία και είναι από το κατάστημα στο Κολωνάκι, καθώς κατέστη δύσκολο να φωτογραφήσω το χώρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος όμως είναι το ίδιο καλοστημένος και fan to shop in. 


Τα καταστήματα Make me Up cosmetics βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις παρακάτω διευθύνσεις:
-Ηρακλείτου 6, Κολωνάκι. Αθήνα
-Παλαιών Πατρών Γερμανού 10. Θεσσαλονίκη

Ελπίζω να σας άρεσε η μικρή αυτή παρουσίαση. Εύχομαι να συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε τέτοιους χώρους (και για μας και για σας) τόσο εδώ όσο και κει που πηγαίνω σε λίγες μέρες. Έχει επισκεφτεί ποτέ τα καταστήματα της εταιρίας; Πως σας φάνηκαν; 

31 comments:

  1. την είχα δει στην έκθεση την εταιρία αλλά δεν ήξερα ότι έχει κατάστημα και στενοχωρήθηκα που δε δοκίμασα τα The Balm! Περιμένω τη γνώμη σου να φτιάξω λίστα!
    υ.γ. ευτυχώς αυτή η ανακάλυψη στη Θεσσαλονίκη έχει και αντίστοιχο στην Αθήνα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. for a quick first opinion: I loved all 3! Super quality, fair price.
      Ναι αυτή τη φορά δεν σας άφησα παραπονεμένες :-)

      Delete
  2. Πολύ ωραίο post! Ο χώρος φαίνεται πολύ όμορφος, θέλω πολύ να περάσω μια βόλτα. Είναι μόνο για επαγγελματίες ή μπορεί να πάει όποιος θέλει? Ξέρεις αν τα The Balm μπορούμε να τα βρούμε κάπου στην Αθήνα ή online? xx Menia

    ReplyDelete
  3. Σ' ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά φαίνεται πολύ ωραίος κι στο ίδιο στυλ είναι και της Θεσσαλονίκης που έχω επισκεφτεί από κοντά. Απευθύνεται βασικά σε επαγγελματίες αλλά είναι κανονικά ανοιχτό και εμπορεύεται τα προϊόντα και για το κοινό. Τα The Balm θα τα βρεις εκεί και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στη σελίδα τους στο internet αν θες να ρωτήσεις για online παραγγελίες ή με αντικαταβολή

    ReplyDelete
  4. Μου αρέσουν πολύ αυτές οι αναρτήσεις σου! Ήδη έχω επισκευτεί τον προηγούμενο χώρο που μας παρουσίασες και ενθουσιάστηκα, ανυπομονώ να πάω και εδώ μια...εκπαιδευτική εκδρομούλα, χαχαχα. Βλέποντας τις φωτογραφίες ο χώρος με εμπνέει πολύ. Μάλλον τελικά το λευκό μου αρέσει πολύ, δίνει ένα ύφος πολυτέλειας και "καθαριότητας"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ γλυκιά μου ♥
      Χαίρομαι που σε βάζω σε εκδρομικό πνεύμα χαχα
      Πραγματικά και γω πιστεύω πως το λευκό ειδικά σε τέτοιου είδους χώρους δίνει μια πολύ ωραία αίσθηση

      Delete
  5. Πάρα πολύ ωραίο!! Η Elegant έχει απίστευτες σκιές, με πάρα πολύ καλή απόδοση την είχαμε και στα προϊόντα της σχολής μακιγιαζ. Θα ήθελα να δοκιμάσω και τις άλλες εταιρείες, και όπως λες υπάρχουν και Κύπρο ε? Μου αρέσει όταν βρίσκετε τέτοια μικρά διαμαντάκια! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η απόδοση όλων των προϊόντων που δοκίμασα με εντυπωσίασε πολύ. Στο site της εταιρίας λέει πως τα προϊόντα διατίθενται και στην Κύπρο, ναι. Χαιρόμαστε που σας αρέσουν ατά τα ποστ και μεις τα ευχαριστιόμαστε πολύ :-)

      Delete
  6. v=oraios xoros! den exei tyxei na dokimaso proionta tous... ase pou den exei sth Rodo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νομίζω πως στέλνουν αντικαταβολή με κούριερ, πραγματικά πολύ ωραίος χώρος

      Delete
  7. Mono ta proinda tis the balm gnorizo , mou thimizoun arketa ta proinda tis benefit !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματικά και μένα αυτά της Benefit μου θυμίζει και μάλιστα πάρα πολύ :-)

      Delete
  8. Άκρως ενδιαφέρον& διαφωτιστικό post! Ο χώρος φαίνεται υπέροχος.. Σε εμπνέει να ψωνίσεις! Περιμένω review για τα the balm και τιμούλες αν μπορείς.. Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ. Το review θα το ετοιμάσω το συντομότερο δυνατό. Όσο για τιμές των Balm για τα τρία προϊόντα που αγόρασα κυμαίνονται γύρω στα 17-2 ευρώ που είναι περίπου και οι τιμές του στην Αμερική κάτι που μου άφησε πολύ θετική εντύπωση γιατί συνήθως εδώ αγοράζουμε τα πάντα πολύ ακριβότερα

      Delete
  9. α τι ωραιους χωρους ανακαλυπτεις,προιοντα που θαυμαζω απο μακρια τωρα μεσα στα ποδια μας!!εννοειται οτι θελω το κατιτις μου απο την the balm,με τραβανε οι συσκευασιες τοσο πολυ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. πραγματικά μέσα στα πόδια μας! Και οι συσκευασίες φοβερές και τα προϊόντα αξιόλογα. Φιλάκια

      Delete
  10. πολυ ενδιαφερουσα ανακαλυψη!!δεν ηξερα οτι εχει στην αθηνα σευχαριστουμε!παντα ειναι ωραιο να βρισκεις κατι καινουριο σε αυτη την πολη!!
    παντως εχει υπεροχη διακοσμηση το καταστημα απο οτι βλεπω στις φωτογραφιες :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι και το κατάστημα της Θεσσαλονίκης έτσι είναι στημένο, πολύ ωραία διακόσμηση
      Και μένα μου αρέσει πάρα πολύ να ανακαλύπτω τέτοιους χώρους! Σ' ευχαριστώ.

      Delete
  11. Καταπληκτικό ποστ κοπέλα μου..
    Η παρουσίαση σου είναι υπέροχη!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ κούκλα μου χαίρομαι που σου άρεσε :-)

      Delete
  12. Τα προϊόντα τους δεν είχα την τύχη να τα δοκιμάσω μέχρι τώρα... Ο χώρος τους φαίνεται πραγματικά εκπληκτικός!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Περιμένω την γνώμη σου αν δοκιμάσεις κάποιο, πραγματικά πολύ ωραίος χώρος

      Delete
  13. Wow! Μας κάνετε να σας ζηλεύουμε εκεί στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Τα προιόντα The Balm τα έχω εντωπίσει online και από καιρό όλο τα περιτριγυρίζω αλλά δεν έχω παραγγείλει κάτι ακόμα. Το ίδιο και τα Japonesque από τα οποία είναι κάτι που έχω στο μάτι και ίσως είναι η επόμενη αγορά μου.
    Ο χώρος που μας παρουσίασες φαντάζει σαν ένας πραγματικός ναός ομορφιάς!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ με όσα επέλεξα έμεινα πολύ ικανοποιημένη, οπότε περιμένω να δω τι θα διαλέξεις κι εσύ :-)
      Πραγματικά με εντυπωσιάζουν τέτοιοι χώροι, απολαμβάνω να τους επισκέπτομαι

      Delete
  14. εξαιρετικό post,θα ήθελα αναλυτικές εντυπώσεις για τα προιόντα που πήρες!!Και εγώ από την ιστοσελίδα είχα δει ότι πωλούνται Π.Π.Γερμανου 10 και τα αναζήτησα αλλά δεν βρήκα το κατάστημα και όταν ρώτησα στην γειτονιά εκεί με παρέπεμψαν στη Λασσάνη και βρήκα το twentynails που τα πούλα και χάρηκα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ. Ναι πρέπει και θέλω να ετοιμάσω κι αυτό το post, δυστυχώς οι ιδέες και τα posts πολλά αλλά ο χρόνος όχι χαχα. Εγώ πήρα τηλέφωνο και εκεί μου είπαν πως είναι σε όροφο το κατάστημα, σε αυτό στη Λασσάνη δεν έχω πάει

      Delete
  15. Δεν είναι τέλεια τα προϊόντα The balm πρέπει να δοκιμάσεις και τη παλέτα θα ξετρελαθείς! Ρίξε και μια ματιά στο δικό μου post
    http://thalakivito.blogspot.gr/2012/10/my-new-obsession-balm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. είναι πράγματι! Θέλω να δοκιμάσω και τις σκιές σίγουρα. Πάω να το τσεκάρω! :-)

      Delete
  16. Ωωωω τέλεια!!!!Εννοείται ότι θα περάσουμε μια βόλτα :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ε ναι αλίμονο όχι που δε θα περνούσαμε :-)

      Delete