Friday, July 13, 2012

A store full of Beauty and my first Laura Mercier haul

 Στο σημερινό post θα σας μιλήσω για ένα μικρό "παράδεισο" ομορφιάς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον οποίο ανακαλύψαμε ψάχνοντας για προϊόντα Laura Mercier στην πόλη μας. Από καιρό είχα βάλει στο μάτι κι ήθελα να δοκιμάσω προϊόντα αυτής της εταιρίας και η αναζήτηση μου μου αποκάλυψε πολλά περισσότερα προς μεγάλη μου χαρά. Και με μεγάλη χαρά φυσικά θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Και μαζί να σας κάνω κι ένα μικρό haul με τα νέα μου καλούδια! Σας προειδοποιώ πως ακολουθεί μεγάλο και με πολλές φωτογραφίες post.




 In today's post I am excited to present you (this part is mainly for our Greek followers)  a small "paradise" of beauty in the center of Thessaloniki, that we 've discovered this looking for Laura Mercier products in our city. I wanted to try a few things from this brand since some time now and this search led me to many more beautiful treasures that I want to share with you with great joy. And of course to show you a little haul of my new goodies (ok this is for all)! Warning: this post is heavy on photos!





Press here for English

 Ας ξεκινήσω λοιπόν από τα πολυπόθητα νέα μου Laura Mecier. Δύο προϊόντα που ήθελα να δοκιμάσω ήταν το undercover pot και η inviible loose setting powder. Και επιτέλους είναι δικά μου!


 Δεν είναι πως δεν νιώθω ικανοποιημένη με το concealer που χρησιμοποιώ (benefit's erase+paste) αλλά αυτό το μικρό θαυματουργό 3 σε 1 βαζάκι το λιγουρευόμουν πάρα πολύ. Στο επάνω μέρος έχει ένα corrector (secret camouflage) και ένα concealer (secret concealer), ενώ στο καπάκι έχει ένα πολύ ικανοποιητικού μεγέθους καθρέφτη, ότι πρέπει για touch-ups.


 Το corrector έχει κίτρινους προτόνους και είναι σχετικά "ξηρό". Απλώνεται πρώτο όταν χρειάζεται ώστε να εξουδετερώσει δυσχρωμίες και να βοηθήσει να καλυφθούν οι μαύροι κύκλοι. Και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει σπυράκια, σημαδάκια κλπ σε διάφορα σημεία του προσώπου. Το concealer είναι απλά υπέροχο! Κρεμώδες, απλώνεται πολύ όμορφα είτε μόνο είτε πάνω από το corrector. Έχει μια ροδακινί απόχρωση και προορίζεται αποκλειστικά για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Δεν έχω δοκιμάσει πιο κρεμώδες προϊόν και πραγματικά η εφαρμογή του με ενθουσίασε. Στο swatch φαίνεται καθαρά η διαφορά ανάμεσα στα δυο προϊόντα. Μπορεί το concealer να είναι το αγαπημένο μου αλλά νομίζω πως μετά από λίγες κιόλας χρήσεις αρχίζω να χρησιμοποιώ πιο σωστά και να αγαπώ και το corrector.


 Και όμως δεν είναι μόνο αυτά αλλά στο κάτω μέρος υπάρχει και τρίτο προϊόν η loose setting powder που είναι κατάλληλη για την περιοχή κάτω από τα μάτια και είναι τέλεια για να σετάρει το concealer σου και να μένει ακούνητο! Ήθελα πάρα πολύ ένα τέτοιο προϊόν η διαφορά φαίνεται με την πρώτη κιόλας χρήση, καταπληκτική. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε όλο το πρόσωπο αλλά εγώ προτιμώ να την χρησιμοποιώ αποκλειστικά στην περιοχή κάτω από τα μάτια.


Συνοπτικά το λάτρεψα!  Περιέχει 1gr corrector, 0,8gr concealer και 4gr πούδρας και κοστίζει περίπου 40 ευρώ. Και ναι το ξέρω πως οι ποσότητες συγκριτικά με την τιμή είναι μάλλον μικρές (με εξαίρεση της πούδρας) αλλά με την πρώτη κιόλας δοκιμή σε πείθει για το πόσο ξεχωριστό είναι.  Απίστευτα φορητό επίσης, τέλειο για ταξίδια. Κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις και εγώ πήρα την πιο ανοιχτόχρωμη που είναι τέλεια για την επιδερμίδα μου. Αγαπώ ακόμη το concealer μου αλλά αυτό είναι ένα τόσο πολυχρηστικό προϊόν.


Για να πάρετε μια ιδέα ορίστε τα ματιά μου χωρίς κανένα απολύτως μακιγιάζ πέρα από το undercover pot κάτω από το δεξί μου μάτι. Σε κανονικό μακιγιάζ το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό αλλά και φυσικό ταυτόχρονα.


 Εδώ και καιρό ήθελα μια καλή διάφανη loose πούδρα για να σετάρω το μακιγιάζ μου. Χρησιμοποιώ αυτή της ELF εδώ και καιρό και τη θεωρώ ικανοποιητική για τα λεφτά της αλλά ήθελα κάτι πιο high end για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για πιο εξαιρετικές περιστάσεις. Ομολογώ πως είχα κατά νου την HD powder της MUFE αλλά διάβασα τόσες εξαιρετικές κριτικές γι αυτή της Laura Mercier και μόλις τη δοκίμασα στο μαγαζί και είδα πόσο εύκολα απορροφάται και το εξαιρετικό ματ τελείωμα που αφήνει δε μπόρεσα να αντισταθώ.


 Και αυτή η συσκευασία είναι πολυτελής και πολύ καλοφτιαγμένη. Διάλεξα την invisible loose setting powder γιατί δε με ενδιέφερε να προσφέρει κάλυψη αλλά ήθελα να σετάρει το μακιγιάζ μου και να μου αφήνει ένα ματ τελείωμα στα πιο λιπαρά σημεία χωρίς όμως να δίνει cakey εικόνα. Η πούδρα αυτή είναι απίστευτη. Είναι ότι ήθελα κι ακόμη παραπάνω.


Στα σημεία συν για μένα και το έξυπνο "κλείσιμο" που προστατεύει την πούδρα από το να σκορπίζει και κρατά καθαρή τη συσκευασία και η διαφανής συσκευασία ώστε να μπορείς να εκτιμήσεις πόσο προϊόν απομένει.


Όσο αφορά την ποσότητα εδώ πιστεύω πως υπερέχει των υπόλοιπων. Περιέχει 11,34gr συγκριτικά με τα 10gr της MUFE και τα 8gr της ELF. Κι αν αναλογιστεί κανείς ότι την ELF την χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και μήνες και ακόμη έχω πολύυυυ προϊόν, καταλαβαίνεται πως τα 40 ευρώ αυτής πούδρας θα μου κρατήσουν πολύ πολύ καιρό. 


Κι όμως τα παραπάνω υπέροχα προϊόντα δε τα παρήγγειλα online ούτε τα πήρα σε κάποιο ταξίδι. Τα Laura Mercier διατίθενται Θεσσαλονίκη μέσω του beautystore, ενός πανέμορφου χώρου στο κέντρο της πόλης.


 Περνώντας το κατώφλι του Beautystore, ένιωσα σα παιδί σε παιχνιδάδικο και βυθίστηκα σε ένα χώρο ομορφιάς και περιποίησης. Πέρα από τα πολυπόθητα Laura Mercier πολλές ακόμη εταιρίες που ήθελα να δοκιμάσω αλλά και κάποιες που έβλεπα για πρώτη φορά. 


 Κι όλα αυτά σε ένα χώρο φωτεινό, με καθαρές γραμμές και πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό, όπου απολαμβάνεις πραγματικά να κάνεις τα ψώνια σου.


 Εκεί βρήκα ξανά και τα υπέροχα "I love..." που ανακάλυψα λίγους μήνες (αν θυμάστε το haul μου από Warsow) πριν και δεν είχα ιδέα πως διατίθενται στη Θεσσαλονίκη.


 Υπέροχες μυρωδιές, χαριτωμένες συσκευασίες, τα θέλω ΟΛΑ! Και παρ όλη τη μεγάλη συλλογή από κρέμες χεριών δε μπόρεσα να αντισταθώ σ´ αυτήν την blueberries & smoothies handcream, η οποία κόστισε αν θυμάμαι καλά 6,5 ευρώ η συσκευασία των 75ml. Μυρίζει υπέροχα κι αφήνει τα χέρια πολύ απαλά!



 Κι αυτό το υπέροχο lipgloss (δεν ήξερα καν ότι βγάζουν και lipgloss) από την I love straberries & milkshake σειρά, ταιριάζει απλά τέλεια με το αντίστοιχο lip balm μου που έχω (τι ωραία να έχεις φίλους στο Λονδίνο χαχα).  εχει ένα όμορφο γλυκό ροζ χρώμα και δίνει λάμψη στα χείλη ενώ μυρίζει υπέροχα! Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι σχετικά κολλώδες αλλά εμένα όλα τα glosses μου φαίνονται κολλώδη.


 Στο Beautystore θα βρείτε επίσης τα προϊόντα της εταιρίας Hei Poa με αντηλιακά, λάδια και άλλα προϊόντα για σώμα και μαλλιά. Προέρχονται από την εξωτική Ταϊτή και περιέχουν αυθεντικό λάδι Μonoi. Για τα Hei Poa μπορεί να σας πει περισσότερα η Φανή που έχει χρησιμοποιήσει. Επίσης θα βρείτε προϊόντα από την Parfumerie Tiki. Πρόκειται κι αυτή για μια εταιρία με αρώματα και προϊόντα με αυθεντικό λάδι Monoi από την Ταϊτή.

 

 Αφού δοκίμασα τη μίνι συσκευασία Monoi Tiare Tahiti Beauty Oil και ξετρελάθηκα από το άρωμα και την ενυδάτωση που προσφέρει, έσπευσα να αγοράσω και την κανονική συσκευασία με άρωμα καρύδας για σώμα και μαλλιά, οπότε σας υπόσχομαι πιο εμπεριστατωμένο review στο μέλλον. 


 Από τις υπόλοιπες εταιρίες περιποίησης όπως Aesop αλλά και αρωματοποιίας (Comptoir Sud Pacifique, E. Coudray) αυτή που επίσης ξεχώρισα γιατί έχω ακούσει καταπληκτικά λόγια είναι η εταιρία Mario Badescu.

 

 Οι υπεύθυνες υπήρξαν πολύ γενναιόδωρες οπότε έχω μια σειρά δείγματα να δοκιμάσω. Σίγουρα κάποιο από τα επόμενα sampling posts θα είναι αφιερωμένο στα προϊόντα αυτά.


 Όπως καταλάβατε είμαι πολύ ενθουσιασμένη γράφοντας αυτό το post γιατί δε μου συμβαίνει συχνά να ανακαλύπτω στην πόλη μου τέτοιους όμορφους χώρους με εταιρίες που πάντα ήθελα να δοκιμάσω αλλά και πολλές νέες που ανυπομονώ να μάθω και να δοκιμάσω. Και ειδικά στην πόλη μας όπου δυστυχώς τέτοιοι χώροι σπανίζουν. Για τις φίλες λοιπόν από Θεσσαλονίκη ή για όσες βρεθείτε εδώ, σας προτρέπω να επισκεφτείτε το Beautystore (Προξένου Κορομηλά 47) και να ρίξετε μια ματιά στα καλούδια που είναι γεμάτο. Σίγουρα το πολύ ευγενικό προσωπικό θα μπορέσει να σας βοηθήσει σε αυτό που ζητάτε. 
 Ελπίζω να σας άρεσαν αυτά που αγόρασα. Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτά; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο προϊόν από αυτές της εταιρίες που θα άξιζε να δοκιμάσω; 




English version



Let's start from my long-lusted Laura Mecier. Two products that I wanted to try for a long time were the undercover pot and the invisible loose setting powder. And finally these are mine!


 It isn't that I have any problems with my regular concealer (benefit's erase+paste) but this little wondrous 3 in 1 pot I had in mind for some time. It's the Undercover pot in shade 1 and on the upper part it has a corrector (secret camouflage) and a concealer (secret concealer), while it has a nice sized mirror on the lid, perfect for touch-ups.


 The corrector has yellowish undertones and it's comparatively drier. It is supposed to be used first to help with discolorations and black circles. Also it can be used on spots and pimples etc all over the face. The concealer is just wonderful! Creamy, it applies super easily on its own or over the corrector. It is kinda of peachy shade and it is supposed to be used only for the under eye area. It is the creamiest concealer I 've tried and I am really happy with its application. In the following swatch you can see clearly how different these two products are. I think the concealer might be my favorite but after a few uses I 've already been using more appropriately and I am loving the corrector too.


 And we have more- on the lower part there is a third product, the loose setting powder that is perfect for setting the concealer and keeping it in place! I really wanted to try an under-eye powder, you can see the difference just from the first use, amazing! You can use this all over the face but I'd rather keep it for the under eye area.


 In a few words I looooved it! This contains 1gr corrector, 0,8gr concealer and 4gr of powder and costs around 40 euros. And I know that comparatively this quantities seem kinda small for this price (except the powder I guess) but from the first try this convinces that is a special product. It is also unbelievably portable, perfect for trips. It comes in 4 shades and I 'v got the lightest that is perfect for my skin tone. I still love my concealer but this one is such a multipurpose product. 


If you want to have a closer look, here are my eyes with any makeup but the undercover pot under my right eye only (yes my dark circles problem seems quite better I 've been using some cool eye stuff, would you like to know?). I think it looks kinda weird like that but when I have my regular make up on this looks more natural but also the results are even more amazing.  

 I wanted a high-end loose powder for setting my make up since a long time. I am using my HD powder by ELF everyday for months and I find it quite good for its price but I wanted something more high end for the best possible result especially for some more special occasions. The one that I had in mind was the HD powder by MUFE but after I 've read such raving reviews about this one by Laura Mercier and especially after trying it at the store and I 've seen the amazing matte finish and how easily it blends I couldn't resist.


 This package is also really luxurious and well -made. I chose the invisible loose setting powder because I didn't want any coverage but I wanted this just to set my make up and leaving a matter result on my t-zone without looking cakey at all. This is an amazing powder. It's what I looked for and even more!


 An extra plus is the smart closure that keeps the package clean and prevents the powder from being all around and also that the package is see through and you can see how much product you have left.


 Concerning the quantity this one I think that's on top of others. It contains 11,34gr in comparison with the  10gr of MUFE and the 8gr of ELF. Considering that I have the one by ELF for quite a time now and I use it every single day and I still have much left, I think that this 40 euros worth of powder will keep me a long time.


 All these beautiful products I haven't got them online, I 've purchased them from Beautystore, a beautiful store in the center of my city, where you can find Laura Mercier products.

 I also got some more stuff from brands that I love or brands that I 've never heard before, like I love... and Parfumerie Tiki and I 've got many Mario Badescu samples so you should be waiting a dedicated sample post and some more reviews. The other part of the posts is a presentation of this store so I thought that this only concerns our Greek followers.
 I hope you enjoyed my review on these Laura Mercier products. Have you tried any of these? Do you recommend me to try anything else?

50 comments:

  1. δεν ηξερα οτι ειχε και τα Mario Badescu εχω παραγγειλει ηδη απο το beautybay μια μασκα αλλα την αλλη φορά θα πάω στα beautystore ειναι καλό να υποστηρίζουμε τα μαγαζιά της πόλης μας!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ. Εκτός από περιπτώσεις όπου βλέπουμε τεράστιες διαφορές σε τιμές πιστεύω πως είναι σημαντικό να στηρίζουμε τα τοπικά καταστήματα ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν και να φέρνουν αυτά τα προϊόντα στην Ελλάδα.

      Delete
  2. Οκ και το δίλημμα μου παραμένει. Laura Mercier concealer η Chivenchy?! Εδώ δεν ξέρω που έχουν Laura Mercier ώστε να το τεστάρω και να δω αποτέλεσμα, αλλά βλέπω σε όλες είναι θαυματουργό!! Με γεια τα πράγματα είναι όλα υπέροχα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο για τα concealer του Givenchy το δικό μου δίλλημα ήταν ανάμεσα σ' αυτό και σε Bobbi Brown. ΑΝ μένεις Αθήνα νομίζω πως έχει Laura Mercier στο Attica.
      Σ' ευχαριστώ πολύ!

      Delete
  3. Μεγιά,μεγιά!Να τα απολαύσειs όσο μπορείs!
    Καταπληκτικόs χώροs και με πανέμορφα προιόντα!Ξετρελλάθηκα και μόνο που τον είδα σε φωτό!
    Πάντωs απο Laura Mercier θέλω να δοκιμάσω εδώ και μήνεs όσο τίποτα τα foundation που έχει γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ! :-)
      Πραγματικά ο χώρος με ενθουσίασε.
      Εγώ έχω στο νου μου και το tinted moisturizer γιατί ακούγεται πως είναι το καλύτερο.

      Delete
  4. Με γεια σου!!! Όλα φαίνονται τέλεια και με έβαλες σε πειρασμό να περάσω και εγώ από αυτό το μαγαζί!!
    Την εταιρία Laura Mercier την έχω μόνο ακουστά.. που ξέρεις στο μέλλον.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx! Να το τσεκάρεις σίγουρα κουκλίτσα μου, θα σου αρέσει πολύ.
      Φιλάκια

      Delete
  5. Gia to concealer exw akousei polu kala pragmata. Yparxei kai Mineral Powder ths Laura Mercier, ths exw akousei apo thn "ThePersianbabe" (Youtuber apo to UK - me liparo derma!). Einai mia poudra - foundation pou dinei polu omorfo apotelesma, oxi entelws matte...An nomizeis oti se endiaferei psa3e to!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ ενδιαφέρουσα ακούγεται αυτή η πούδρα, σίγουρα θα της ρίξω μια ματιά :D σ' ευχαριστώ για την πρόταση

      Delete
  6. Wow! Υπέροχο φαίνεται τo Beautystore!
    Τι να πει κανείς για Laura Mercier...με τα concealer της έχω κολλήσει εδώ και χρόνια.Πρόσφατα δοκίμασα και ένα primer για τα μάτια το eye basics αλλά ο κατάλογος με τα πράγματα που θέλω ακόμα από LM είναι μακρύς. Η loose powder που πήρες θεωρείται κορυφαία! Είναι μέσα στις επόμενες αγορές μου!
    Πολύ ωραία μαγαζιά έχετε στη Θεσσαλονίκη πάντως. Ζηλευω πάρα πολύ:) Με γεια σου, να τα χαρείς όλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. είναι πολύ όμορφο πραγματικά, χαίρομαι που έχουμε τέτοιους χώρους.
      Αχ και λένε ότι είναι addictive brand χαχα, η πούδρα είναι φοβερή όντως
      Σ' ευχαριστώ πολύ :-)

      Delete
  7. Τι ωραίο μαγαζάκι που έχετε στη Θεσσαλονίκη! Όλα τα brands είναι ένα κι ένα... Το ανταλλάζουμε με το Attica? :P

    Ερώτηση: δηλαδή αυτή η πούδρα της Laura Mercier είναι λευκή-διάφανη όπως η Elf και MUFE? Γιατί μέχρι στιγμής ήξερα μόνο αυτές τις 2, άντε και τη Mac Prep+Prime, υπάρχει και 4η;

    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aααα όχι, άλλωστε έχουμε και Attica αν κι όχι τόσο εξοπλισμένο :P Το Beautystore το κρατάμε

      Ναι, η απόχρωση invisible είναι λευκή διαφανής, ότι πρέπει για να σετάρει το μακιγιάζ :-)

      Delete
  8. Ε δεν σε πιστευω! Πριν λιγες μερες το πηρα το undercover pot! :) Ποσο χαιρομαι που ειναι καλο, ελπιζω να ερθει γρηγορα! Με γεια σου πουλακι μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα τέλεια, άντε να έρθει θα το λατρέψεις ♥

      Delete
  9. Αυτο είναι! Γιατι να ανοίξεις μαγαζί κ να φέρεις πάλι απο τα ίδια όταν υπάρχουν τόσες φανταστικές εταιρείες εκει έξω;
    Επίσης αντίστοιχο κονσιλερ με πουδρα χωρίς κορεκτορ βγάζει η Bobbi brown πολύ διάσημο αλλα μου είχε φανεί λιπαρο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ και φυσικά κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς που έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάζουμε κι άλλα brands :D
      Το έχω ακουστά το concealer της Bobbi Brown και σκεφτόμουν να το πάρω αλλά τελικά επέλεξα αυτό. Δεν έτυχε να το δοκιμάσω.

      Delete
  10. το undercover pot ειναι απο τα προιοντα που θελω πολυ να δοκιμασω.εχω βαλει στο ματι τα bobbi brown αλλα αυτο συμπεριλαμβανει και την πουδρα οποτε το κανει δελεαστικο.
    τον χωρο δεν τον ηξερα.αν βρεθω στο κεντρο θα περασω γιατι εχουν και τον αξιοτιμο κυριο Βadesku που αγαπω :)
    καλοφορετα ολα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. εσένα ειδικά που τον αγαπάς τον κύριο Badescu σε σκέφτηκα μόλις τα είδα. Να περάσεις κούκλα μου είναι όντως πολύ ωραίος χώρος

      Delete
  11. katapliktiko! psaxnw proionta laura mercier k hei poa! pou akrivws vriskete stin thessaloniki???? xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. σε πολύ κεντρικό σημείο, Προξένου Κορομηλά 47

      Delete
  12. Ααα πολύ όμορφος χώρος! Προιόντα Laura Mercier θέλω πολύ να δοκιμάσω!!!ειδικά το corrector...Περιμένω την άποψή σου για τα Mario Badescu!! Με γειά σου κούκλα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν τα δοκιμάσει ανυπομονώ να ακούσω την άποψη σου! Σίγουρα θα ετοιμάσω ένα post για τα badescu αφού τα δοκιμάσω :-)
      Ευχαριστώ :*

      Delete
  13. Ο χώρος αυτός είναι παράδεισος για beauty junkies σαν εμάς!
    Πολύ ωραίο και εξτρα ενημερωτικό ποστ!
    xxx
    Eleonor


    http://eleonority.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματικά έτσι το βλέπω και γω.
      Σ' ευχαριστώ πολύ :-)

      Delete
  14. Εξαιρετικός χώρος!!! Έκανες πολύ ωραίες αγορές και να τις χαρείς!!!
    Είναι ακριβά τα LM αλλά πολύ καλά!!! Eιδικά για το foundation primer που είναι oil free το χρησιμοποιεί η αδελφή μου και μου έχει πει τα καλύτερα!!! Το undercover pot έχει ένα πολύ καλό dupe στο 1/10 της τιμής θα το ανεβάσω....;o))XXX

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Έλενα μου. Δεν είχα ακούσει κάτι για το foundation primer θα το έχω υπόψη μου. Φυσικά περιμένω το dupe ποστ :D

      Delete
  15. Για άλλη μια φορά με ξεσήκωσες!Τι όμορφος χώρος! Πολύ έξυπνη η κίνηση τους να φέρουν προϊόντα που μέχρι τώρα μόνο on line βρίσκαμε, κάνουν τη διαφορά έτσι. Θα πάω να χαϊδέψω μπουκαλάκια με την πρώτη ευκαιρία και επιτέλους θα δω και από κοντά τα προϊόντα του Badescu, που τα λιγουρεύομαι τόσο καιρό τώρα. Αν είναι και λογικές οι τιμές τους ποιος ο λόγος να ξεροσταλιάζω στα ταχυδρομεία;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα σου αρέσει πάρα πολύ από κοντά έχει να χαϊδέψεις πάρα πολλά πραγματάκια ;-)ειδικά για ανθρώπους σαν εσένα που αγαπούν περισσότερο το Live shopping :D

      Delete
  16. Χαχαχαχ @Elena , νομίζω είσαι η πρώτη που σκέφτομαι όταν βλέπω ένα καλλυντικό και είναι απαγορευτική η τιμή του. Αμέσως το "αχ, να ρωτήσω την Έλενα, μην έχει βγει κανένα dupe" μου έρχεται, χι χι μας σώζεις!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άμα τα΄χουμε τα δίνουμε και καλά κάνουμε... άμα δεν τα΄χουμε ψαχνόμαστε....έχω γίνει dupe's hunter!!! ;o))XXX

      Delete
  17. Tα συγχαρητήριά μου είναι λίγα για αυτό το ποστ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκιά μου :D

      Delete
  18. Είναι όλα απίστευτα!Έχε χάρη που μου έχω βάλει όρια στις αγορές!!
    Το λάδι το είχα πάρει πρόπερσι στη Σύρο και το έβαζα συνέχεια ,στην παραλία ,μετά την παραλία ,στα μαλλιά ΠΑΝΤΟΎ είναι τέλειο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To λάδι το δοκιμάζω τώρα και έχω ξετρελαθεί και σας άρωμα το έχω για το καλοκαίρι, φοβερό!

      Delete
  19. i just emailed you <3 great blog!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you very much, we will check the mail out

      Delete
  20. aaa...me geia OLA.
    ekanes mia agora ependisi. ta LM einai katapliktika se ifi, efarmogi kai poiotita. apo LM to oil free tinted moisturiser einai poli kalo. episis to rouz nectarine kai to kragion tangerine nomizo legetai to opoio protini i diki sas make up artist extraordinaire Maria Pagonaki gia to kalokairi. tha emena makria apo to secret camouflage, to opoio einai ligo 'skliro' kai theli doulia sto application.

    mario badescu - tha su protina na min agoraseis ta katharistika tous. den einia tipota spoudaio. i silver powder tha elega to pio korifaio proion tis markas. ta alla den me ksetrelenoun.
    i e.coudray exei oraia elafria aromata kai ladia gia to soma.
    e tora oti kai na po einai ligo: ta keria miller harris katapliktika, to idio kai to keri BAIES ton diptique...diladi einai ola dialegmena.

    den tha epairna ta rodial pou vlepo. overpriced and hyped (des an exoune nip+fab=i pio fthini seira ton rodial me akrivos idies ifes). mono i glamtox eye light aksizei, alla akrivi.

    poli oraio magazi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. θαμπώθηκα με το comment, χίλια ευχαριστώ!
      για το Tinted έχω ακούσει τα καλύτερα το έχω σε wish list θα κοιτάξω και τα άλλα που λες
      από badescu κι εγώ την silver powder εχω στο νου όπως και να δοκιμάσω την acne σειρά για την οποία φημίζεται νομίζω
      όσο για τις υπόλοιπες συμβουλές θα τις λάβω όλες υπόψη! Thaaaanx :D

      Delete
    2. Όταν πηγαίνεις στο Beautystore τα θέλεις όλα!
      Τουλάχιστον εγώ!
      Το κραγιόν Λέιντι ντι μου είναι το TANGERINE και δεν το συγκρίνω με κανένα άλλο! Το secret camouflαge είναι όνομα και πράγμα και είναι top στις προτιμήσεις μου και με λίγη προσεκτικότερη εφαρμογή έχεις απίθανο αποτέλεσμα αρκεί να φοράς την ενυδατική σου κρέμα.
      Η κρέμα MARIO BADESCU με spf 30 είναι καταπληκτική όπως και η λοσιόν με την αλόη.
      Απο τα DIPTYQUE πάρτα όλα σιγά σιγά και δεν θα ξαναπάρεις ποτέ τίποτε άλλο!!!
      Συγχαρητήρια για το post σου!!

      Delete
    3. ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και για τις προτάσεις, θα τα τσεκάρω όλα, πραγματικά όποτε μπαίνω εκεί μέσα τα θέλω όλα!

      Delete
  21. Μήπως να έρθετε για κανένα χρόνο Αθήνα να ανακαλύψετε κι εδώ τέτοια μαγαζάκια;; Mario Badescu θέλω κι εγώ να δοκιμάσω οπότε περιμένω να δοκιμάσεις τα δείγματα να μου πεις τη γνώμη σου. Το 3-σε-1 Laura Mercier με εντυπωσίασε! Σίγουρα η τιμή δεν είναι και τόσο φιλική αλλά μιλάμε για high end προϊόν επαγγελματικής ποιότητας.

    ReplyDelete
  22. χαχα, δε ξέρω, εγώ έχω να πάω Βέρνη τώρα να ανακαλύψω διάφορα εκεί- ελπίζω ♥
    Πράγματι στην ποιότητα ορισμένων προϊόντων επενδύεις, τουλάχιστον εγώ έτσι αισθάνομαι

    ReplyDelete
  23. Hello!
    Έχω τρελαθεί με τα Mario Badescu από τότε που τα ανακάλυψα!
    Θέλω να τα δοκιμάσω! φαίνονται τέλεια! ασε που τα ρησιμοποιεί η jennifer aniston! xa xa xa

    xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στο ενημερωτικό φυλλάδιο (πολύ εκτενές και στα ελληνικά, πολύ καλό από πλευράς της Ελληνικής Mario Badescu) έχει ένα τεράστιο κατάλογο γνωστών που χρησιμοποιούν προϊόντα όπως πχ και το cast του sex and the city xaxa

      Delete
  24. τι τελειο μαγαζι!δεν ειχα ιδεα οτι εχουμε κι εδω Laura mercier γι'αυτο και δεν ειχα ασχοληθει παραπανω με τα προιοντα τους..το corrector-concealer-πουδρα που αγορασες φαινεται πολυ καλο!εγω χρησιμοποιω το bobbi brown corrector,το pro longwear και την prep'n'prime της mac για να καλυψω τους κυκλους αλλα προιον 3 σε ενα δεν εχω!με εβαλες σε πειρασμο τωρα...:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. κι όμως έχουμε, όταν τελειώσουν τα προϊόντα σου μπορείς να το τσεκάρεις :-), γενικά είναι γεμάτο λαχταριστά πραγματάκια :D

      Delete
  25. Thank you very much for your kind words :-)

    ReplyDelete