Friday, May 4, 2012

Starry Night palette by MUA



Πριν από μία βδομάδα έφτασε η πρώτη παραγγελία μου από την εταιρία MUA και σιγά σιγά θα σας παρουσιάσω τι πήρα. Για αρχή η "Starry Night" palette που πίστευα πως δεν θα μου αρέσει πολύ και είχα σκοπό να τη χαρίσω. Μόλις την είδα την αγάπησα. Μου άρεσε πιο πολύ απ' όλα όσα παράγγειλα.

A week ago, I received my first MUA order and I want to present you the first palette. When I first saw the "Starry Night" palette I didn't believed that I would like it and I was thinking to gift it. But when it came to my hands I loved it. I like it more than the other stuff that I 've ordered.





Η παλέτα αποτελείται από 12 σκιές που όταν τις είδα στο site μου έδιναν την αίσθηση μουντών σκιών. Αλλά από κοντά μου θυμίζουν παραμύθι, νεράιδες, ξωτικά, μονόκερους! Και έχει πιάσει και το θέμα της παλέτας, είναι μια "νύχτα με αστέρια".

This palette has 12 eyeshadows. When I first saw them in the site I found it kinda of dull and not bright at all. But since I got it, it makes me think of fairytales, fairies, elfs, unicorns! This palette captures the theme of the title a "starry night".



Όπως βλέπετε η συσκευασία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Πλαστική και μαύρη, απλή και χρηστική καθώς η πάνω πλευρά είναι διαφανής και έτσι μπορώ να δω ποια είναι χωρίς να πρέπει να την ανοίξω για να θυμηθώ τα χρώματα. Δεν μπορώ να πω πως φαίνεται φθηνή η παλέτα, απλά δεν είναι κάποια που θα πεις "τι υπέροχη θήκη".

As you can see, the packaging is really simple. A black plastic case with a clear lid that helps me to remember quickly the eyeshadows' colors without opening it. I cannot say "look it has a fancy packaging" but it's working good for me.




Οι σκιές είναι shimmery και απαλές, σαν βούτυρο. Δεν χρειάζεται πίεση για να πάρω σκιά καθώς η σκιά στο πινέλο θα είναι χοντροκομμένα κομμάτια (χοντροκομμένα για σκιά) αλλά απλώνονται πολύ εύκολα λόγω της υφής που έχουν. Το pigmentation είναι πολύ καλό, οι σκιές γίνονται πολύ εύκολα blending και με τα χρώματα που διαθέτει η παλέτα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και για highlighting και για crease και για να την απλώσω στο βλέφαρο. 

The eyeshadows are shimmery and buttery soft. If I press too hard the eyeshadow I get clumpy pieces, but I can blend it easily thanks to the texture that they have. Pigmentation is really good and I can easily blend those. It is a palette that everyone can use it to highlight, on the crease or the whole eyelid.











Στα αρνητικά, οι σκιές δεν έχουν κάποια ονομασία αλλά όπως βλέπετε έβαλα αριθμούς για να τις ξεχωρίζουμε. Βέβαια δεν είναι πολύ βολικό σε περίπτωση που κάποιος ρωτήσει ποια σκιά φοράω να απαντήσω: "Την 5η σκιά της 1ης σειράς της starry night παλέτας." Και είναι σίγουρο πως όποια κοπέλα αναζητά matte σκιές να μην την πάρει, γιατί δεν έχει ούτε μία.

One disadvantage is that the shadows don't have any names so I've put numbers but still it isn't really convenient if someone asks me which eyeshadow I am wearing to answer the 5th one of the first row from the MUA starry night palette. Another thing someone could consider as a disadvantage is the lack of matte colors so if you look for matte eyeshadows this one is not for you.


H παλέτα κόστισε 4 λίρες και τα μεταφορικά της εταιρίας για Ελλάδα κοστίζουν 4.95 λίρες.
Όλες οι φωτογραφίες είναι χωρίς φλας. Η πρώτη είναι με τεχνητό φως και οι υπόλοιπες σε φυσικό φως.

This palette cost me 4 pounds and delivery rates for Greece are 4.95.
All pictures are taken without flash, the first one in artificial light and the others in natural light.


34 comments:

  1. πολυ ομορφη αυτη η παλετα.μου αρεσαν τα ροζ -μωβ-σιελ.
    το κοστος της απιστευτο!!
    καλοφορετη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ ναι! Όλα μου αρέσουν. Το κόστος της είναι όντως πολύ χαμηλό.

      Delete
  2. ax ti teleia paleta ola ta xromata einai super.http://nailsartgr.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα δεν πίστευα πόσο ωραία μπορεί να είναι!

      Delete
  3. Τι όμορφη παλέττα! Μου αρέσουν πολύ οι 5,6,7 καιιι 9. Οι σκιές της συγκεκριμένης μάρκας είναι φοβερά καλές, αν και χαμηλής τιμής!
    Ευχαριστώ για το review και τα swatches! Με βλέπω να τα παίρνω σύντομα!
    Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όλες μου αρέσουν. Και ιδιαίτερα οι μωβ. Φυσικά δεν ήταν το μόνο που πήρα, απλά δεν ήθελα να κάνω 1 τεράστιο review και για αυτό το χώρισα.

      Delete
  4. Πολύ όμορφη! Οι μωβ και οι ροζ αποχρώσεις είναι τέλειες! Με γειά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ! Αχ ναι! Υπέροχες είναι.

      Delete
  5. Και εμένα μου αρέσουν τα μωβ-ροζ..και η τιμή της είναι σούπερ!
    μεγειά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ! Και εμένα αυτές μου άρεσαν περισσότερο.

      Delete
  6. Χμμμ σαν εμφάνιση όντως δε σου γεμίζει το μάτι...
    Είναι όμως τελικά τόσο ωραίο το αποτέλεσμα και τόσο καλή η τιμή που τελικά δε σε νοιάζει και τόσο.
    Το 9 και το 12 ξεχώρισα εγώ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό ακριβώς! Ούτε εγώ το περίμενα! Με τα νούμερα που έδωσα βλέπω πως συνενοούμαστε!

      Delete
  7. Με γεια και καλοφόρετες! Κι εγώ παρέλαβα πριν από μια βδομάδα την παραγγελία μου από MUA. Πήρα την παλέτα Heaven and Earth με καφέ-μπεζ-χρυσές-taupe κλπ αποχρώσεις και ένα κραγιόν σε ροζοροδακινί. Οι σκιές είναι πολύ καλές και τα χρώματα πολύ ωραία. Το κραγιονάκι μέτριο αλλά ότι πρέπει για κάθε μέρα. Πλήρωσα γύρω στα 12 ευρώ με τα μεταφορικά και μου έστειλαν δώρο και μια παλέτα με 24 σκιές. Μια χαρά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ έτσι παράγγειλα. Το κραγιόν δεν διαρκεί ή δεν έχει χρώμα;

      Delete
    2. Το χρωματάκι είναι καλό και γλυκό. Η σύσταση είναι από εκείνες τις πολύ κρεμώδεις και κάνει σαν γραμμές-κενά (δεν ξέρω πως να το πω) όταν το φοράς. Με ένα μολυβάκι από κάτω είναι οκ. Για 1,20 ευρώ που κοστίζει είναι μια χαρά.

      Delete
  8. Πολυ ομορφα χρωματα εχει η παλετα.

    From Paris with love!
    Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ! Αχ τι ωραία που είσαι στο Παρίσι!

      Delete
  9. πολυ ομορφα!περιμενω να δω και τα υπολοιπα!να μας πεις τι κανουν και απο διαρκεια φορεμενα!σαν χρωματα παντως αποδιδουν πολυ ομορφα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φυσικά! Αύριο θα τα δοκιμάσω!

      Delete
  10. Πολύ ωραία χρώματα έχει η παλλέτα...αυτά τα ροζ-μωβ και εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα!!με γεια σου καλοφόρετη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Νατάσα! Σε όλες λίγο πολύ τα ίδια μας άρεσαν!

      Delete
  11. Αχ τι όμορφη παλέτα!! Απ'αυτή την εταιρεία έχω 3 μονές σκιές και είμαι πολύ ευχαριστημένη, σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και τις παλέτες τους! :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ είπα τι μονές τι παλέτα! Είναι τόσο οικονομικές!

      Delete
  12. Η θηκουλα δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο οντως αλλα δεν με χαλαει απο τη στιγμη που το περιεχομενο ειναι καλο! Πολυ ωραια χρωματα και με βαζεις σε πειρασμο... Καλοφορετες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ αυτός ο πειρασμός! Ευχαριστώ!

      Delete
  13. Α, έχει όντως πολύ ωραία χρώματα! Καλοφόρετα όλα!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ! Ναι είναι πολύ ωραία!

      Delete
  14. με γεια! χαχα μου αρέσει που την παρήγγειλες χωρίς να σε τρελαίνει :D (μα δεν είναι πολύ σπαστικό όταν τα μεταφορικά κοστίζουν περισσότερο από το ίδιο το προϊόν? :/)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαχα! Ναι είναι σπαστικό, για αυτό την παράγγειλα όταν έδινε δώρο με την παραγγελία το ακριβότερο τους προϊόν. Την 24αρα παλέτα (θα ακολουθήσει post).

      Delete
  15. Μολις βρηκα το blog σου!! Εγινα ηδη follower! θα χαρω να περασεις απο το δικό μου. Η τελευταια αναρτηση μου ειναι για τα INGLOT, τα οποια επιτελους ανοίγουν στην Αθηνα!!!ΓΙΟΥΠΙ

    http://www.beauty-is-within.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστούμε! (Για να μην μπερδεύεσαι είμαστε 2) Τα inglot είναι τόσο υπέροχα. Τα έχουμε αγαπήσει εδώ στη Θεσσαλονίκη.

      Delete
  16. ti teliaaaaaaaaaaaaaaaaa~ tin 8elw! :D



    kisses doll!
    fashionsugarbubbles.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι όντως υπέροχη.

      Φιλιά!

      Delete
  17. Thank you so much for following! I am following you back with pleasure!

    :)
    Allison
    afashionfiles.blogspot.com

    ReplyDelete