Sunday, November 27, 2011

2η Συνάντηση των Greek Beauty Bloggers- Θεσσαλονίκη

Εχθές στο  Garçon Brasserie στην παραλία της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των Greek Beauty Bloggers, αυτή τη φορά στην πόλη μας. Περιμέναμε και οι δυο με ενθουσιασμό και ανυπομονησία την συνάντηση για να γνωρίσουμε όλες εσάς που διαβάζουμε τόσο καιρό και ακόμη περισσότερες φίλες bloggers της Θεσσαλονίκης. Και φυσικά θέλαμε πολύ να γνωρίσουμε τα κορίτσια που είναι πίσω από τις GBB, την Ντέμη, την Χριστίνα και την Κερασία.



 Μπορούμε να πούμε πως η συνάντηση ξεπέρασε εντελώς τις προσδοκίες μας από άποψη συμμετοχής. 17 bloggers και στην παρέα μας παρευρέθησαν και η Νάντια και η Φλώρα από L' Oreal που ήταν και ο χορηγός της συνάντησης, η Νάνσυ από Loisir και Oxette κι η Πόπη από Flormar.
 Περάσαμε ένα πολύ όμορφο απόγευμα (και βράδυ), συζητήσαμε για πολλά αγαπημένα μας θέματα αλλά και για τις GBB ειδικά και πόσο περήφανες μας κάνει το γεγονός πως σε μικρό διάστημα έχουν καταφέρει να συσπειρώσουν τόσες bloggers και να πάρουν διάφορες πρωτοβουλίες, ενώ μιλήσαμε και για τα μελλοντικά μας σχέδια.
 Οι εκπλήξεις ήταν πολλές καθώς τόσο η L' Oreal όσο και η Flormar μας έφεραν τσαντούλες με δωράκια για την καθεμία, ενώ η Loisir πρόσφερε 20% έκπτωση στα καταστήματα της σε όλες μας! Ακολούθησε ένα παιχνίδι- ιδέα της L'Oreal με ένα κουτί γεμάτο προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς αλλά και κληρώσεις με δώρα από Loisir και Oxette αλλά και ένα δώρο από τις 3 ψυχές των GBB, τη Χριστίνα, την Κερασία και τη Ντέμη! Το ένα δωράκι κέρδισε η Φανή!


 Λεπτομέρειες για τα όλα τα δώρα και προϊόντα θα ακολουθήσουν μαζί με mini review σε επόμενο-α posts. Ανυπομονούμε πάντως πολύ και οι δυο να τα δοκιμάσουμε και ευχαριστούμε όλες τις κοπέλες, ειδικά της L'Oreal που έμειναν μαζί μας ως το τέλος, ανταλλάξαμε απόψεις και απορίες και ήρθαν από Αθήνα μόνο για τη δική μας συνάντηση!




 Oρίστε μερικές ακόμη photos από τη συνάντηση. Τις υπόλοιπες μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα των GBB στο Facebook.







 Είμαστε πολύ χαρούμενες για όλες τις Bloggers που γνωρίσαμε και θέλουμε να κρατάμε επαφή τόσο μέσω των blogs και των GBB, αλλά και μέσω Facebook, twitter και γιατί όχι και από κοντά. Ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα

Fani & Smugnificent

13 comments:

  1. Και εγώ χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα!!! :) Ελπίζω να το επαναλάβουμε ξανά..

    ReplyDelete
  2. Ενιωσα σαν να ημουν με καλες φιλες απο τα παλια παρολο που δεν σας ειχα δει ποτε. Ευχομαι να πραγματοποιηθει κι αλλη συναντηση συντομα! Φιλια!

    ReplyDelete
  3. Κορίτσια,περάσαμε τέλεια μέχρι την τελευταία στιγμή!!!!Χάρηκα που γνωριστήκαμε από κοντά,και ελπίζω σε μελλοντική συνάντηση.....φιλάκια πολλά...

    ReplyDelete
  4. Είστε όλες κούκλες και φαίνεται ότι περάσατε τέλεια!! Μακάρι την επόμενη φορά να μπορέσω να σας γνωρίσω κι εγώ από κοντά!!

    ReplyDelete
  5. Μπραβο κοριτσια!ευχομαι να τις χιλιασετε τις συναντησεις σας και να περνατε παντα τοσο ομορφα!

    ReplyDelete
  6. Κορίτσια μου ήταν πολύ όμορφα και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες! Να ξανακανονίσουμε σύντομα!

    ReplyDelete
  7. Μακάρι να μπορούσα να έρθω! Εύχομαι να κάνετε και άλλες συναντήσεις και να περνάτε όμορφα!!! Φιλάκια πολλά!!!!
    http://julia-mylifeandthoughts.blogspot.com/2010/12/6.html

    ReplyDelete
  8. Μπράβο κορίτσια σας θαύμασα και σας ζήλεψα!!! χιχι Καλή εβδομάδα!!

    ReplyDelete
  9. η συνάντηση ήταν υπέροχη, περάσαμε φανταστικά!! χαρηκα πολυ που σας γνώρισα και έσας και ολες τις κοπέλες, μακαρι να τα ξαναπούμε σύντομα!! :)

    ReplyDelete
  10. Ήταν υπέροχα κορίτσια! Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!

    ReplyDelete
  11. Είστε και οι δυο πολύ γλυκιές και χαρηκα πολυ που τα ειπαμε και απο κοντά! Θα κανονίσουμε συντομα επομενη συνάντηση για να ξαναέρθω! Φιλάκια x

    ReplyDelete
  12. itan ola polu wrea! xarika pou sas gnwrisa oles! elpizw na ta 3anapoume! kisses

    fashionsugarbubbles.blogspot.com

    ReplyDelete