Sunday, October 30, 2011

Μια πρώτη γεύση από Inglot

 Πριν μερικές μέρες κάνοντας βόλτα στην αγορά περάσαμε με τη Fani μπροστά από το νέο κατάστημα των Inglot που από ότι μας είπαν έχει ανοίξει εδώ και κάνα μήνα ενάμισι. Ο χώρος μου φάνηκε πολύ καθαρός, φωτεινός και οργανωμένος. Πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός πως έχεις πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα (και μιλάμε για τεράστια ποικιλία) οπότε μπορείς να δοκιμάσεις ότι θες χωρίς να πρέπει να ενοχλείς συνέχεια τις πωλήτριες.
 Μερικές μέρες αργότερα λοιπόν που κατέβηκα για να αγοράσω καινούργιο mouse, είπα να περάσω ξανά και να πάρω δυο πραγματάκια που είχα βάλει στο μάτι έτσι για δοκιμή. Από τότε επισκέφτηκα το κατάστημα μερικές φορές ακόμη κι ορίστε τι αγόρασα.

 A few days while window-shopping with Fani we discovered the new Inglot shop, which has been opened about a month and a half ago. I found the space really clean, bright and organized. I was very impressed by the fact that customers have access to try a very amazing variety of products without having to disturb the salespersons for everything (except when you need them).
 Few days later, I needed to get downtown to purchase a new mouse, so I thought it was a nice chance to go again to Inglot and get some things I wanted to try. Since then I went to Inglot a few more times so these are my purchases.

Friday, October 21, 2011

Flora flora brooch by Storm in a teacup

Η καρφίτσα/ The brooch 
photo borrowed by storm in a teacup

Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα ένα υπέροχο site με χειροποίητα κοσμήματα και κάποια από με vintage στοιχεία. Μπαίνοντας στο site έμεινα με το στόμα ανοιχτό στην κυριολεξία αντικρίζοντας την παραπάνω καρφίτσα. Αρχικά νόμιζα ότι είναι δαχτυλίδι και ήμουν ενθουσιασμένη, αλλά μετά διάβασα ότι είναι καρφίτσα και ο ενθουσιασμός μου πήγε μια βόλτα μέχρι την Αυστραλία. Χάζεψα τα υπόλοιπα κοσμήματα, αλλά το μυαλό μου ήταν στην καρφίτσα. Έτσι αποφάσισα να ρωτήσω την Jennifer που βρίσκεται πίσω από το Storm in a Teacup αν μπορεί να μου τη μετατρέψει σε δαχτυλίδι. Η απάντηση ήταν άμεση, σε 10 λεπτά μου είχε απαντήσει. Ήταν και η δικής της πρώτη σκέψη όταν είδε τα κουμπιά που η πρώτη χρήση της καρφίτσας. Με ενημέρωσε για όλους τους προβληματισμούς της καθώς η καρφίτσα είναι από γυαλί και τα πέταλα δεν είναι επίπεδα και πως υπάρχει ο φόβος να φύγουν άμα χτυπήσει κάπου. Σε επόμενο mail μου πρότεινε να μου φτιάξει σκουλαρίκια, ενημερώνοντας μου πως θα είναι βαριά.

Sunday, October 16, 2011

If you want to go neutral, it' s best to go NAKED

Για την Naked παλέτα της Urban Decay έχουν γραφτεί κι ειπωθεί άπειρα πράγματα κι από πολλούς θεωρείται η πιο πετυχημένη παλέτα της UD και ένα must-have για όλες τις γυναίκες. Ομολογώ πως δεν εντυπωσιάστηκα με την πρώτη ματιά γιατί δεν είμαι και ιδιαίτερα μεγάλη fan των neutral αποχρώσεων (τα χρησιμοποιώ κυριολεκτικά ελάχιστα). Μάλιστα όταν της έριξα μια γρήγορη ματιά στα Sephora της Ρώμης επέλεξα να αγοράσω την Dangerous παλέτα αντί αυτής.
Μετά από πιο ώριμη σκέψη και αναλογιζόμενη και την πολύ συμφέρουσα τιμή της για τα προϊόντα που περιέχει σκέφτηκα πως πρέπει να την αποκτήσω, καταρχήν για να έχω προσωπική άποψη για αυτό το τόσο πολυσυζητημένο προϊόν και στην τελική για να έχω όλα τα neutral χρώματα μου σε μια παλέτα να τελειώνω.Την παρήγγειλα λοιπόν από το HQHair για 35 λίρες και με δωρεάν μεταφορικά. Και ιδού!


Wednesday, October 12, 2011

Tell me about Yourself Blog Award


Ευχαριστούμε πολύ την Claire του Notebook of Claire για το πρώτο μας blog award. Το βραβείο αυτό είναι ένας όμορφος και διασκεδαστικός τρόπος να δείξεις σε κάποιον ότι σου αρέσει το blog του και να γνωριστούμε καλύτερα.

Sunday, October 9, 2011

CAMPAIGN:STYLE IS AUTHENTIC DONT’FAKE IT



Ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει να έχουμε όλοι μια τέτοια τσάντα. Και δε μου αρέσει καθόλου η τσάντα, το μαντίλι και το οτιδήποτε να έχει από πάνω έως κάτω από τη μία άκρη στην άλλη το λογότυπο. Μου αρέσουν οι τσάντες που δε φωνάζουν από χιλιόμετρα ποιου οίκου μόδας ή ποιας εταιρίας είναι.

Ποτέ δε έχω αγοράσει και δεν πρόκειται να αγοράσω ένα αντικείμενο από το παραεμπόριο γιατί είναι πιο "οικονομικό" από το κανονικό. Αφού δεν αντέχω οικονομικά το αυθεντικό προϊόν δε θα το πάρω. Θα βρω κάτι διαφορετικό που να μου αρέσει.

Και ειδικά σε μια εποχή που η χώρα περνάει κρίση και κόβονται οι μισθοί, αυξάνεται η φορολογία. Αναρωτήθηκες ποτέ εσύ που αγοράζεις από πάγκους και σεντόνια στρωμένα στα πεζοδρόμια πως βάζεις το λιθαράκι σου στη φοροδιαφυγή και άρα στη μεγαλύτερη φορολόγησή σου;

Το style που πιστεύεις ότι θα σου δώσει ένα τέτοιο αξεσουάρ κατά πάσα πιθανότητα δε θα σου το δώσει. Γιατί πολύ απλά οι φίλοι σου, οι γνωστοί σου θα γνωρίζουν πως δεν μπορείς να έχεις κάτι τέτοιο αυθεντικό.

Δε μπορώ να ξεχάσω την εικόνα της Ερμού την τελευταία φορά που κατέβηκα Αθήνα που δεξιά και αριστερά στον πεζόδρομο ήταν απλωμένα αντικείμενα παραεμπορίου και ο μεγάλος και φαρδύς πεζόδρομος έμοιαζε με μονοπάτι που για να δεις μια βιτρίνα έπρεπε να κάνεις ακροβατικά για να φτάσεις. 


H Glauki, η Lady D και η Argyrousa αποφάσισαν από κοινού να ξεκινήσουν μια εκστρατεία κατά της αντιγραφής και του παρεμπορίου. 


Προωθήστε και εσείς τη καμπάνια αυτή στα blogs, στο twitter, στο facebook.

Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε το post της glauki's για την καμπάνια και να βάλετε το banner και στο δικό σας site.

Tuesday, October 4, 2011

Αποχαιρετώντας σιγά σιγά το καλοκαίρι...

Για λίγες ακόμη μέρες, η καλοκαιρία μας επιτρέπει να φοράμε ακόμη τα τελευταία μας καλοκαιρινά ρούχα προσαρμόζοντας τα σταδιακά ώστε να υποδεχτούμε επιτέλους τη δροσιά του φθινοπώρου, που προσωπικά μου έλειψε πολύ.
Βόλτα για απογεματινό καφεδάκι και επιτραπέζια λοιπόν με φίλους και μια ευκαιρία να εγκαινιάσω την ολοκαίνουργια μου αγορά από τα Bershka, μια βινύλ μπλε σχεδόν τετράγωνη τσάντα ώμου.


Saturday, October 1, 2011

Lip care


Μπαίνουμε σιγά σιγά στο αγαπημένο μου φθινόπωρο είναι καιρός να περιποιούμαστε τα χείλη μας ακόμα περισσότερο. Και όπως βλέπεις έχω αρκετά προϊόντα περιποίησης χειλιών για μια ζωή το χειμώνα που ακολουθεί.