Tuesday, August 30, 2011

Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer by Too Faced

Από τότε που άρχισα να βάφομαι είχα πάντα το ίδιο πρόβλημα: δεν μπορούσα να σταθεροποιήσω τη σκιά με κανένα τρόπο. Έχοντας δοκιμάσει απλές συμβουλές όπως το να βάλω make-up και στα βλέφαρα αλλά και προϊόντα από εταιρίες επαγγελματικού μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα ήταν το εξής ένα: όλη η σκιά να συγκεντρώνεται μετά από 1 ώρα το πολύ σε μια γραμμή στο σημείο ένωσης του κινητού βλεφάρου με το ακίνητο.

Monday, August 29, 2011

A girl loves her bling!

Με την επιστροφή της Fanis έφτασε επιτέλους στα χέρια μου και το δαχτυλίδι που της είχα ζητήσει να μου παραγγείλει από το http://www.accessoriesonline.co.uk/. 
Alice in Wonderland Stacked Teacups Ring της Disney Couture με 50% έκπτωση. Πολύχρωμο, υπερπαραγωγή, disney και alice ♥♥♥ Love at first sight. Και με την έκπτωση δεν πολυκέφτηκα και τις 6,95 λίρες που θέλουν για αποστολή στην Ελλάδα. Συνολικά κόστισε 24 ευρώ και απλά θέλω να το κοιτάζω συνέχεια.

Sunday, August 28, 2011

Πρόσωπο με πρόσωπο με την IL-Makiage

Για την Il-Makiage πρωτάκουσα από το Shopping Therapy (thanx once again Stella) και ομολογώ πως αφού έριξα μια πρώτη ματιά στο site της εταιρίας διατήρησα μια σχετική δυσπιστία, "οκ καλά φαίνονται αλλά κάπως τσιμπημένα και γιατί να μην προτιμήσω κάτι αντίστοιχο πχ από τα MAC;"
 Παρόλα αυτά κι επειδή πάνω απ' όλα new make up is fun fun fun αποφάσισα να επισκεφτώ το χώρο της εταιρίας για συνάντηση με make up artist για μακιγιάρισμα και συμβουλές, στα πλαίσια του promotion που κάνει η εταιρία στο κέντρο της πόλης.

Wednesday, August 24, 2011

Άνεση επί ποδός

Η αναζήτηση του άνετου παπουτσιού για όλες τις ώρες είναι ένας συνεχής αγώνας για τις περισσότερες από μας. Προσωπικά το δράμα μου φτάνει σε σημείο να με ενοχλούν τελικά όλα τα παπούτσια ακόμη και τα υποτιθέμενα πιο άνετα, ακόμη και οι σαγιονάρες for god's sake!
Και επειδή συνηθίζουμε να είμαστε πολλές ώρες στο πόδι, ψάχνουμε πάντα για τα παπούτσια εκείνα που θα 'ναι άνετα, ευκολοφόρετα αλλά κατά βάση θα μπορούν να φαίνονται ωραία και ταιριαστά σε όλες τις περιστάσεις.

Friday, August 19, 2011

Blue Curacao Summer

Διάφανες γαλάζιες λεπτομέρειες πού κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο καλοκαιρινή και τη μετάβαση από τις διακοπές στην καθημερινότητα της πόλης πιο λαμπερή και όμορφη. 


Wednesday, August 17, 2011

Sephora smoothing primer- review

Στην τελευταία μου επίσκεψη πριν τις διακοπές στα γνωστά μας Sephora, η υπάλληλος με γέμισε με δειγματάκια για την προώθηση καινούργιων προϊόντων του ομώνυμου brand. Μερικά από τα δειγματάκια ήταν από το smoothing primer της εταιρίας και θεώρησα ότι είναι καλή ευκαιρία να τα δοκιμάσω στο ταξίδι ώστε να μην κουβαλάω το MAC primer μου.

Sunday, August 7, 2011

Frutalia- Η φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς

Η Frutalia είναι  μια ελληνική εταιρία προϊόντων για μαλλιά και σώμα, η οποία κυκλοφορεί μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για όλα τα γούστα και τις ανάγκες με διάθεση σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα της εταιρίας και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη σε γενικές γραμμές.

Thursday, August 4, 2011

Confessions of a concealerholic and finding Mr. Bright- Benefit skin stories

Η επίσημη κυκλοφορία των προϊόντων Benefit εδώ και μερικούς μήνες από τα Sephora ήταν πραγματικά από τα καλύτερα νέα για μένα στο χώρο των προϊόντων make up. Εμπιστεύομαι την εταιρία εδώ και μερικά χρόνια και προμηθεύομαι τα προϊόντα της συνήθως από ταξίδια. Το δυνατό σημείο της είναι προϊόντα- κλειδιά για την τελειοποίηση ατελειών  (primers, concealers, highlighters κλπ) αλλά και η εκπληκτική συλλογή από πούδρες και blush που την έχει κάνει και πιο γνωστή παγκόσμια.


Wednesday, August 3, 2011

Things I love- Terracotta bronzing gel by Guerlain

Πρόκειται για ένα πολύ καλοκαιρινό και πολύ αγαπημένο προϊόν το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ειδικά για μένα που έχω αρκετά λευκή επιδερμίδα που ταλαιπωρείται πολύ από τον ήλιο και δεν πετυχαίνω εύκολα το φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα το bronzing gel αυτό μου έλυσε τα χέρια.