Tuesday, August 30, 2011

Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer by Too Faced

Από τότε που άρχισα να βάφομαι είχα πάντα το ίδιο πρόβλημα: δεν μπορούσα να σταθεροποιήσω τη σκιά με κανένα τρόπο. Έχοντας δοκιμάσει απλές συμβουλές όπως το να βάλω make-up και στα βλέφαρα αλλά και προϊόντα από εταιρίες επαγγελματικού μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα ήταν το εξής ένα: όλη η σκιά να συγκεντρώνεται μετά από 1 ώρα το πολύ σε μια γραμμή στο σημείο ένωσης του κινητού βλεφάρου με το ακίνητο.


Ώσπου η συνblogger smugnificent αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για δοκιμή το Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer της Too faced που το είχε σε μικρότερη συσκευασία της κανονικής μια παλέτα που είχε αγοράσει αρκετό καιρό πριν. Μαθαίνοντας ότι τίποτα δε κουνιέται από τη θέση του έτρεξα να την αγοράσω αν και στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκεφτόμουν ότι θα είναι μερικά ακόμα πεταμένα λεφτά σε προϊόντα που υπόσχονται σταθερότητα.

Αλλά δεν ήταν και με έπεισε από την πρώτη δοκιμή. Τα πάντα έμειναν στη θέση τους όχι μόνο μία ώρα, δύο, τρεις και πολλές περισσότερες.

Η συσκευασία περιέχει 11g προϊόντος που το θεωρώ υπεραρκετό μια και χρησιμοποιώ τόση ποσότητα όσο το μέγεθος μια φακής και στα 2 μάτια. Η τιμή του είναι απόλυτα ικανοποιητική στα 14-15 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς) και το βρίσκουμε στα Shephora που έχει stand η εταιρία.


1 comment:

  1. To λατρεύω, είναι από τα προϊόντα που έχουν αλλάξει το make up μου ριζικά. Περισσότερα όμως από μένα γι αυτό στο crash test eye primers που έχω υποσχεθεί (και ναι πρέπει να το κάνω eventually)

    ReplyDelete